Coaching-ervaringen van anderen

Met toestemming van een aantal van mijn cliënten heb ik de coach-ervaringen van hun uit mogen werken en deze online gezet. Op deze manier hoop ik dat jij als lezer beseft dat je niet de enige bent en dat er absoluut een uitweg is.

Door privacy redenen heb ik de foto’s weggelaten.

LET OP: Wat ik je alvast wil meegeven: dit zijn verhalen van anderen mensen. Ieder heeft een unieke situatie. Als jij gestrest wordt van een bericht dat je hier leest: wees je er dan bewust van dat dit NIET jouw situatie, maar van iemand anders is. Het komt goed. 🙂

paniekaanval ervaringen

Nieuwe review geplaatst op:
2 dagen geleden

Het coachingstraject gaf Anne (26 jaar) weer het vertrouwen in haarzelf waardoor ze geen angst en paniek meer heeft:

“Toen ik voor het eerst mijn eerste paniekaanval ervaarde wist ik niet wat me overkwam. Ik werd ijskoud van binnen en was heel erg duizelig. Ik had het idee dat alle muren op me afkwamen en dat ik gek zou worden. De angst werd steeds erger omdat ik geen idee had wat me overkwam. Snel probeerde ik een stoel vast te pakken zodat ik niet ging flauwvallen.

Ik was heel erg kortademig en begon te zweten. Het ging allemaal zo snel. Vervolgens liep ik naar de kraan en nam een slokje water. Daarna belde ik mijn ouders op om te vertellen hoe ik me voelde, toen nam de paniekaanval al een beetje af. Zij wisten niet wat ik ervaarde, omdat ze het niet kende. Na een paar minuten nam de grootste angst gelukkig af. Ik was doodop en ging in bed liggen.

De dagen daarna ging ik naar de huisarts en die vertelde me dat ik last had van paniekaanvallen. Ik kreeg een medicijn en dat hielp wel een beetje. Ik zocht verder naar iemand die me kon leren hoe ik hier van af kon komen en toen kwam ik bij Nick.

Na het eerste gesprek met Nick begon ik al te huilen en mannnnn wat was dat fijn!! Ik voelde zoveel herkenning en vertrouwen vanuit hem dat ik niet eerder heb ervaren. Hij weet alles een positieve draai te brengen en dat gaf me zoveel meer rust en minder angst.

Uiteindelijk ben ik een mooi traject in gegaan waarbij ik eerst bij hem kwam voor mijn paniekaanvallen en eindigden met het vinden van mijn purpose in dit leven toen ik me weer beter voelde. Het is zo mooi dat Nick snel de kern kan zien en dat hij je altijd het vertrouwen geeft dat je het kan. Want je kan het ook!!”

paniekaanval ervaringen anne

De stress coaching ervaringen van Kaj (38 jaar) zorgde voor meer rust:

“Al ongeveer 8 jaar heb ik last van regelmatige stress, maar de laatste paar maanden zijn is mijn stresslevel weer erg heftig. Ik ervaarde de laatste paar maanden veel duizeligheid en pijn in m’n nek. Het werd tijd voor actie en ik zocht naar iemand die me hier bij kon helpen.

Na wat speuren op het internet kwam de coaching van Nick op mijn pad en dat heeft mij veel goeds gedaan! Ik had elke twee weken een gesprek met Nick en tussendoor hadden we ook contact. Wat ik bijzonder vind aan Nick is dat hij op een hele gemakkelijke manier kan uitleggen wat er allemaal gebeurd als je stress ervaart of paniekaanvallen. Doordat het zo gemakkelijk is, geeft het mij ook vertrouwen. Het is allemaal niet zo erg, als je snapt wat er gebeurt.

Ook werd ik af en toe wel flink geconfronteerd met het feit dat ik veel meer rust moest nemen. Daarom heb ik een aantal dingen in mijn leven ook moeten veranderen. Ik ben nu veel relaxter en ook gelukkiger. We zijn nog niet klaar, omdat ik nu een stap verder wil ik mijn groei.”

paniekaanval ervaringen in de natuur

De paniekaanvallen van Margriet (32 jaar) zijn weer over:

“Toen ik net moeder was geworden kreeg ik ongeveer 4 maanden daarna mijn eerste paniekaanval. Het was erg heftig. Mijn paniekaanval gebeurde plotseling terwijl ik met een vriendin aan het praten was. Ik werd in ene heel erg duizelig en kreeg last van een verhoogde hartslag, volgens mij hartkloppingen. Ik voelde ook tintelingen in mijn handen, armen benen en gezicht.

Ik dacht letterlijk dat ik dood ging. Mijn vriendin belde vervolgens de ambulance en zij waren en binnen een half uur. Ze zagen direct al dat ik een paniekaanval had. De dagen daarna waren nog steeds heftig en ik had bijna dagelijks paniekaanvallen waardoor ik vaak de ambulance belde.

Ik was ook constant bang dat er weer een paniekaanval zou komen.

Ik merkte dat ik meer inzicht zocht in wat ik nu eigenlijk moest doen om deze paniekaanvallen te stoppen. Mijn huisarts kwam met medicijnen maar daar moest ik niks van hebben. Niet veel kwam mijn zus om eens met Nick te gaan praten.

Nick leerde mij dat mijn paniekaanvallen een gevolg waren van een periode van teveel stress. Ik leerde dat mijn zwangerschapsperiode een mooie periode was, maar ook een periode van veel stress. En een aantal maanden later kwam al die stress eruit en kreeg ik last van paniek. Doordat ik eindelijk begreep wat er gebeurde nam dat al een hoop angst weg.

De gesprekken met Nick waren erg prettig. Hij kon mij inzicht geven in wat er gebeurde in mijn lichaam. Ik heb ook geleerd dat ik een andere leefstijl moest hanteren om te kunnen herstellen van mijn paniekaanvallen. Ik ben zo dankbaar dat ik de gesprekken ben aangegaan. Het was niet altijd gemakkelijk, maar voel me nu zoveel sterker en beter!”

paniekaanvallen ervaringen op het strand

Joost (22) ervaart weer meer rust door de coaching:

“Ik worstelde heel erg heel erg met het afstuderen van mijn opleiding. Ik merkte dat ik elke keer gestrest raakte als ik weer aan de gang ging. Ik had mega veel faalangst en daardoor was het afstudeertraject echt verschrikkelijk.

Op een gegeven moment had ik 3 dagen achter elkaar moeten spugen van de stress. Ook sliep ik drie dagen niet. Veel koppijn en 3 kilo afgevallen. Ik was zo bang dat ik mijn scriptie niet ging halen en in een donker gat viel.

Gelukkig was Nick er in die periode om mij te helpen en te ondersteunen. Elke week hadden we een gesprek en tussendoor kon ik hem ook mailen. Hij gaf me veel vertrouwen en positiviteit dat me echt heeft geholpen. Denk echt dat het zonder Nick zijn hulp veel zwaarder was.

Uiteindelijk m’n scriptie kunnen inleveren en al grote stappen kunnen maken in mijn zelfvertrouwen. Ook mediteer ik elke dag, nooit gedacht dat het iets voor mij was, maar helpt me echt om rustiger te blijven.”

paniekaanval ervaring van joost

Ariane (52 jaar) neemt de lessen tijdens de coaching voor de rest van haar leven mee:

“Ik was aan het werk met een cliënt en in ene begon mijn hand te trillen en te tintelen. Ik doe pedicure dus ik moest mijn werk stoppen. Ik vroeg aan mijn cliënt dat ik naar huis moest want ik voelde me niet goed.

In de auto terug naar huis was ik heel erg wazig en vaag in m’n hoofd. Had een beetje zo’n wattenhoofd. Uiteindelijk veilig thuis gekomen, maar toen begon het ergste. Alles was aan het draaien en had het gevoel dat ik alle kanten opging. Ik raakte in paniek en belde snel de huisarts. Die zij dat ik een paniekaanval had en dat ik even rustig moest gaan liggen. Dat deed ik ook en uiteindelijk zakte het weer af.

De dagen daarna was ik heel erg bang dat er weer een paniekaanval zou komen. Ik besloot om naar mijn huisarts te gaan en hij gaf aan dat ik wat meer rust moest nemen. De tijd daarna ging ik minder werken en minder naar familie enzo, maar ze kwamen elke keer weer terug die paniekaanvallen.

Ik wilde antwoorden dus ging googlen. Toen kwam ik Nick tegen en hij sprak me gelijk erg aan met zijn methode. Ik besloot om een eerste kennismakingsgesprek in te plannen en tijdens het eerste gesprek was ik al in tranen. Hij wist precies te vertellen wat ik nodig had en gaf me gelijk het vertrouwen dat ik niet gek werd. Ik dacht echt dat ik gek zou worden.

De maanden daarna zijn we allemaal dingen gaan aanpakken in mijn leven. Uiteindelijk was het grootste ding dat ik nu gestopt ben als pedicure omdat dat gewoon niet goed bij mij past en heb heel veel geleerd over mijn denkpatronen, gedachten en mezelf. Ben heel blij met de gesprekken die we hebben gehad. Ik neem ze de rest van m’n leven mee.”

rustig blijven

Het bijzondere coach-traject van Anja (50 jaar):

“Het afgelopen jaar had ik heel veel last van stress en zat in een flinke burn-out. Ik kon letterlijk niks meer en was de hele dag moe. Naar de supermarkt ging net aan, maar ik moest wel mijn paniekaanvallen in bedwang houden.

Uiteindelijk besloot ik dat het nu niet langer meer zo kon en zocht naar een oplossing.

De dagen daarna ging ik op internet kijken wat ik nu kon doen om te genezen. En toen kwam ik op Nick z’n website en daar resoneerde ik enorm mee.

Hoe gek het soms ook kan lopen want een aantal maanden geleden ben ik gestart met Nick als mijn coach. En dat heeft me heel veel goeds gebracht. Op dit moment hebben we nog elke week gesprekken.

Nick geeft mij veel praktische opdrachten en handvaten waar ik mee aan de slag kan gaan. Hierdoor merk ik dat ik steeds beter in m’n vel kom te zitten. Hij heeft een unieke manier van begeleiding en ik heb niet echt het idee dat hij boven me staat. Het contact voelt gelijkwaardig. Er is ruimte voor kwetsbaarheid en ik voel me op m’n gemak bij Nick.

Ik weet dat mijn herstel alleen vanuit compassie en rust kan plaatsvinden. Ik voel me al stukken beter, maar ik weet ook: ik heb nog veel te leren en Nick gaat me hierbij helpen.

paniekaanval ervaring van anja foto bloem

Margriet (61 jaar) heeft geen last meer van angst en paniek in de ochtend:

“Zelf ben ik ook werkzaam in de mentale gezondheidszorg en wist alles theoretisch  wel te begrijpen. Maar toch bleef ik onrustig wakker worden. Zelfs met paniek soms. Ik besloot om contact op te nemen met Nick omdat ik me heel erg herkende in zijn verhaal.

Uiteindelijk was dit het beste besluit misschien wel van mijn leven. Ik heb 30 jaar lang last gehad van paniek en angst in de ochtend, maar dat is nu naar de achtergrond gezakt. Of het helemaal 100% weg gaat, weet ik niet. Maar het is nu in ieder geval 95% minder. Ik kan het nu veel beter handelen en ik ben gewoon zoveel meer ontspannen dat ik eigenlijk geen last meer heb van angsten en paniek in de ochtend.

Nick is een coach die je niet snel zal vinden, je merkt aan alles dat hij je écht snapt. En daardoor veel beter kan helpen.”

 

Jantien (49 jaar) heeft geen medicijnen meer nodig om rustig te zijn:

“Ik ontmoette Nick de Waard, een coach die beweerde me te kunnen helpen zonder medicijnen. Aanvankelijk was ik sceptisch, maar zijn rustig uitstraling en ook wel de humor gaf me hoop. 

Nick geloofde in mijn vermogen om mezelf te kalmeren. Hij moedigde me aan om zelfcompassie te ontwikkelen en meer te luisteren naar mijn gevoel. Langzaam verminderde ik mijn medicatie, tot ik ze uiteindelijk niet meer nodig had.

Mijn angsten werden minder intens, mijn gedachten helderder. Ik kon eindelijk genieten van momenten van kalmte en vrede. Nick was mijn gids, mijn licht in donkere tijden.

Nu, als ik terugkijk op mijn reis, ben ik dankbaar. Dankbaar voor de hulp van Nick, voor zijn vertrouwen in mijn capaciteiten. Ik heb geleerd dat de kracht om rustig te worden altijd binnen in mij heeft gelegen. En die waardevolle les zal ik koesteren, elke dag van mijn leven.”

 

Andere ervaringen:

Met toestemming van de cliënten mag ik de foto’s gebruiken.

mooi bericht van jacqueline

“Nick is een daadkrachtige, diepgaande en soms confronterende coach. Hij weet je te raken waar andere coaches afhaken. De diepgang in zijn begeleiding heeft ervoor gezorgd dat ik eindelijk kon herstellen. Dit heeft nog geen enkele andere coach gelukt. Ben erg blij dat ik dit traject ben gestart. Ik voel me vrijer dan ooit.”

– Tom

“Nick is een bijzonder empatisch en optimistisch persoon die mij enorm heeft geholpen in mijn moeilijke periode. Door zijn vertrouwen, kennis en opdrachten heb ik stap-voor-stap kunnen herstellen en voel ik me weer mezelf.

– Boukje

“Veel mensen pretenderen een coach te zijn, maar Nick is er echt één. Hij is een goede, transparante, directe en kundige gesprekspartner. Het traject met Nick heeft me meer energie, helderheid en kracht in mezelf gegeven. De opdrachten en handvaten die ik van Nick heb gekregen hebben mij enorm geholpen. Ik ben dankbaar dat ik dit traject ben gestart.”

– Kees

mooi bericht van jacqueline
mooi bericht van jacqueline
mooi bericht van jacqueline
mooi bericht van jacqueline
mooi bericht van jacqueline
mooi bericht van jacqueline

“Een aantal maanden geleden ben ik gestart met Nick als mijn coach. En ik heb daar zeker geen spijt van! Nick neemt je mee in het innerlijke proces en hoe dat je gaat helpen bij een ontspannen leven.

Omdat ik in een moeilijke periode zit van mijn leven heb ik de coaching gesprekken doorgezet. Nick heeft een eigen manier van begeleiding en het contact voelt gelijkwaardig, dat vind ik heel fijn.

Hij is in staat om in alle rust en wijsheid mij in mijn tempo te brengen naar meer innerlijke rust. Dit proces gaat bij mij met vallen en opstaan maar langzamerhand kom ik meer uit mijn hoofd en meer in mijn hart.

Ik weet nu dat het proces alleen vanuit vertrouwen, liefde en rust kan plaatsvinden en dat daar de sleutel ligt voor mij”

– Annelies

mooi bericht van jacqueline
mooi bericht van jacqueline
mooi bericht van jacqueline
mooi bericht van jacqueline
mooi bericht van jacqueline
mooi bericht van jacqueline
mooi bericht van jacqueline

“Na mijn zwangerschap had ik veel last van angsten. Ik wist niet meer hoe ik überhaupt tot rust kon komen. Nick heeft mij op zijn eigen, unieke coaching naar een level in mezelf kunnen brengen waar ik geen weet van had. Zijn coaching is daadkrachtig, confronterend, maar wel iets wat ik nodig had. Ik heb geen last meer van angsten en voel me rustiger dan ooit.

– Jeanette

“Met Nick als mijn coach heb ik het gevoel dat er altijd iemand voor me is. Een soort buddy waar ik alles aan kan vragen. Doordat ik met Nick een aantal maanden geleden ben begonnen maak ik grote stappen. Ik kan nu eindelijk doorslapen en heb een rustiger hoofd. Ook zijn we aan de slag gegaan met mijn eigenwaarde, waar ik mooie inzichten in heb gekregen. Ik ben Nick eeuwig dankbaar!!

– Lydia

mooi bericht van jacqueline
mooi bericht van jacqueline
mooi bericht van jacqueline
mooi bericht van jacqueline
mooi bericht van jacqueline
mooi bericht van jacqueline

“Ik ben Nick heel erg dankbaar voor de begeleiding in mijn burn-out proces. De aanpak is heel prettig zonder teveel poespas. Hij komt snel tot de kern van het probleem en durft de juiste vragen te stellen.

Mijn proces voelt voor mij heel logisch en ik heb volledig kunnen accepteren dat het zo is. De spanning is er van af en daar schiet in vooruit in mijn herstel.

Ik kan langzaam weer een beetje genieten van alles. Top!”

– Danny

mooi bericht van jacqueline
mooi bericht van jacqueline
mooi bericht van jacqueline
mooi bericht van jacqueline
mooi bericht van jacqueline
mooi bericht van jacqueline
mooi bericht van jacqueline

Samen aan de slag?

Ik ben heel dankbaar en blij voor de bovenstaande cliënten. Ik hoop dat deze coach-ervaringen jou weer goede moed heeft gegeven: want er is een uitweg, ook voor jou!

Door toewijding, positiviteit, de juiste kennis en een beetje doorzettingsvermogen hebben de bovenstaande mensen uiteindelijk mooie resultaten kunnen behalen.

Het veranderen van je leefstijl is een flinke transformatie en ik kan je hier goed bij helpen. Als je wilt, kun je een gratis kennismakingsgesprek aanvragen op mijn contactpagina. Stuur me gewoon even een berichtje, dan neem ik contact met je op.

Leuk om kennis te maken!
Ik ben Nick de Waard, eigenaar van Nickdewaard.nl.

Ik help mensen met stress-, paniek- en burn-outklachten middels de Gouden Driehoek Methode.

Zelf heb ik jarenlang in een burn-out gezeten en last van angstklachten gehad. Gelukkig heb ik dankzij jarenlang veel zelfstudie, leren en vallen en opstaan kunnen herstellen. Alles wat ik geleerd heb, en nog leer, pas ik nu allemaal toe in mijn coaching en Stress & Angst Vrij Programma.

- Nick de Waard
Angst, stress en burn-out specialist en gediplomeerd Meditatieleraar

Bijna klaar. Vul onderstaande gegevens in en ontvang direct het e-book!

Gelukt! Je wordt nu doorgestuurd.