1-op-1 Coaching

Behaal sneller resultaat en krijg hulp van een ervaringsdeskundige

In ene daalt het besef binnen: je voelt je moe en zit er doorheen.

Je voelt je raar in je lichaam, je hoofd is druk, duizelig en misschien heb je af en toe zelfs paniekaanvallen.

Je kunt zo lang slapen als je wilt, maar je blijft moe. En genieten van de kleinste dingen is heel moeilijk.

En je vindt het is misschien moeilijk om toe te geven, maar: het is tijd voor verandering.

Het is nu tijd voor jou en tijd om je weer beter te voelen.

Begeleiding van een ervaringsdeskundige

Gemiddeld beoordeeld met een 9,3

Online coaching wanneer jou dat uitkomt

Praktisch, diepgaand en makkelijk toepasbaar

Herken jij de volgende punten?

paniekaanvallen coaching nick

Heb je last van angstklachten?

Je staat de heledag op scherp en je ziet op tegen dingen die gaan komen omdat je bang bent dat het niet goed komt. Dit resulteert ook af en toe in een paniekaanval.

neerslachtig gevoel

Heb je een neerslachtig en down gevoel?

Je hebt het gevoel dat je elk moment kan gaan huilen. Er hoeft niet veel te gebeuren, of je voelt je verdrietig en down.

Voel jij je niet geaard?

Je voelt je onzeker als je op straat loopt of in de supermarkt. Je bent een beetje aan het zweven en vaak duizelig

heel erg moe coaching

Ben je vaak heel moe?

Eigenlijk heb je nergens nog fut voor. Af en toe leef je een beetje op, maar dat zakt vaak weer weg. Je bent heel vaak doodop zonder dat je veel gedaan heb.

slapeloosheid burn-out

Slaap je slecht en lig je vaak wakker?

Het lijkt je zo fijn om gewoon weer eens een avond lekker diep door te slapen en uitgerust wakker te worden.

meer genieten coaching

Wil je graag meer genieten?

Je wilt weer genieten van de kleine dingen in het leven, maar je bent op dit moment alleen nog maar bezig om van dit nare gevoel af te komen.

“Elke stressklacht heeft een oorzaak en daardoor ook een oplossing. Dit proces kunnen we samen ontdekken.”

Wie ben ik?

burn out coaching nick de waard

Ik ben Nick de Waard. Op dit moment sta ik volledig in m’n kracht en kan ik weer volop genieten van het leven. Ik ben vader van een prachtige dochter en ben gelukkig getrouwd.

Maar dat is niet altijd zo geweest…

Ik was 22 jaar toen ik een burn-out kreeg. Ik was helemaal opgebrand… Ik had een full time baan, veel intensief sporten, veel feesten en wilde altijd maar doorgaan.

Deze leefstijl heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat ik mentaal tegen een depressie aan hing en dagelijks last had van paniekaanvallen, hartkloppingen, was de hele dag moe en duizelig, sliep slecht, had weinig vertrouwen en was heel onzeker over het leven.

De weg naar herstel heeft voor mij 4 jaar geduurd, maar achteraf heb ik zoveel geleerd in deze (korte) periode dat ik het – hoe gek het ook klinkt – niet had willen missen, omdat ik me nu zoveel beter voel dan vóór m’n burn-out.

Het was een behoorlijk zwaar proces, maar het is wél gelukt! En daar kan ik jou ook bij helpen.

Mijn herstel verliep met veel vallen en weer opstaan, net zolang totdat ik alles geleerd had wat ik moest leren van mijn burn-out. Ik heb geleerd dat:

 • Ik beter voor mezelf moest zorgen
 • Dat ik mijn hart mocht volgen
 • Dat ik keuzes mocht maken die goed voor mij voelen
 • Ik niet oneindig veel energie had
 • Ik van mezelf mag houden om wie ik ben

Gelukkig kon ik stap voor stap weer genieten van de kleine dingen in het leven en ontdekte ik mezelf om wie ik werklijk ben.

burn out coaching nick de waard

Goed dat je hier bent! Want als ervaringsdeskundige coach weet ik precies waar je doorheen gaat en kan ik je daar goed bij helpen!

Waar kan ik je mee helpen?

paniekaanvallen coaching nick

Voel je weer energieker

Je ervaart weer meer energie en flow. En je doet dingen waar je blij van wordt én energie van krijgt.

zelfliefde

Een positief zelfbeeld

Je denkt positief over jezelf, je hebt jezelf omarmt en durft dichtbij jezelf te blijven en je hart te volgen.

zelfvertrouwen

Meer zelfvertrouwen

Je weet wie je bent, kent je eigen kracht en durft daar voor te staan. Je durft kansen te pakken omdat je weet dat je het kan.

relaxt

Meer rust in je hoofd

Je bent weer ontspannen en rustig en je kunt daardoor weer genieten van de kleine dingen in het leven.

lekker doorslapen

Lekker doorslapen

Eindelijk kun je weer lekker doorslapen ’s avonds. Je wordt uitgerust en fit wakker na een goede slaap.

meer genieten coaching

Je kunt weer genieten

Het leven lacht je weer toe, je ervaart een flow en je hebt het gevoel dat jij weer de leiding kunt nemen over je leven.

Mijn visie over de lastige situatie waar jij nu in zit

Door mijn eigen ervaring met het hebben van een burn-out heb ik een hele andere visie ontwikkeld dan de meeste coaches die je tegenkomt.

Niet lekker in je vel zitten (of het hebben van veel stress/burn-out) betekent voor mij veel meer dan alleen ‘je batterij opladen‘. Ik zie deze fase als een mogelijkheid om jezelf volledig te ontdekken en een ontspannen leven te creëren waar je de rest van je leven profijt van heb.

Als we alleen onszelf weer opladen en niet de persoonlijke levenslessen hebben geleerd van deze situatie, dan zullen we nooit andere keuzes (de juiste) maken en uiteindelijk wéér in die destructieve patronen belanden wat ons uiteindelijk een burn-out kan bezorgen. Het gaat erom dat we onszelf weer herontdekken en leren van deze periode.

Om te begrijpen waarom jij je nu in deze lastige periode zit én hoe je er van kunt herstellen, heb je hulp nodig van een ervaringsdeskundige die jou begeleid in dit proces.

Daarom had ik ook veel moeite met reguliere burn-out coaches, omdat zij voor mij theorie-coaches waren en zelf niet beseffen wat zo’n zware periode werkelijk inhoud en wat we werkelijk nodig hebben.

Het is namelijk zoveel meer dan alleen meer rust nemen. Er komen zelfs vaak diepe, spirituele processen bij kijken die je niet kunt leren uit een boek. Die leer je alleen door ervaring.

Mijn Gouden Driehoek Coaching Methode helpt je om uit deze situatie te komen!

Bij het herstellen is het van belang dat je aan de slag gaat met de 3 meest belangrijke leefstijl thema’s:

 1. Zelfrealisatie
 2. Energie
 3. Mindfulness & Meditatie (ontspanning)

Je gaat jezelf ontdekken om wie je wérkelijk bent (zodat je de juiste keuzes kunt maken). Je gaat de juiste positieve energie tot je nemen (zowel informatie, personen als voeding). En je gaat meer ontspanning nemen (zodat je weer meer in verbinding staat met je gevoel).

Hoe beter jij jezelf kent, en ziet wat de oorzaak van jouw stressklachten is, hoe gemakkelijker het wordt om de juiste keuzes te maken die leiden tot minder stress en meer rust; wat uiteindelijk zal leiden tot herstel waar je de rest van je leven profijt van hebt.

De Gouden Driehoek Methode

Deze methode gaat je wél helpen, waarom?

Veel cliënten die bij mij komen hebben vaak al veel geprobeerd en hebben over het algemeen al een (lang) traject achter de rug. Dit helpt vaak eventjes, maar na verloop van tijd lopen ze weer rond met dezelfde klachten.

Dit komt omdat de meeste therapieën gefocust zijn op het verminderen van de stresssymptomen maar niet de oorzaak van deze stresssymptomen aanpakken.

Dit is een beetje hetzelfde als dweilen met de kraan open. We kunnen beter gewoon de kraan dichtdraaien (de oorzaak), dan hoeven we ook niet meer te dweilen.

En zo werkt het als je met mij aan de slag gaat.

Naast dat we oefeningen gaan doen om de stresssymptomen te verminderen, gaan we ook de oorzaak van jouw klachten ontdekken en dit oplossen. 

We gaan achterhalen waarom en hoe jouw klachten zijn ontstaan. We gaan dus de oorzaak achterhalen. En zodra we deze oorzaak weten gaan we aan de slag om deze oorzaak te herstellen zodat je niet terugvalt in het oude.

Coaching waar je de rest van leven profijt van hebt

Uiteindelijk belanden we in een burn-out of hebben we last van stressklachten omdat we voor een lange periode veel te veel stress hebben gehad.

Dit komt omdat we in bepaalde destructieve patronen zitten waar we ons vaak niet bewust van zijn (of juist negeren).

We doen (of denken) iets wat eigenlijk helemaal niet goed voor ons is, maar toch gaan we door. Zelf hebben we dit niet zo door, totdat iemand een spiegel voorhoudt en ons kan vertellen waar we wél naar moeten luisteren.

Daarom zal het herstel ook altijd gepaard gaan met het veranderen van de keuzes en handelingen die je maakt en het doorbreken van de patronen waar je in zit. Een aantal fundamentele veranderingen op het gebied van je leefstijl is dus noodzakelijk.

Je moet andere keuzes maken, anders kun je nooit uit deze situatie komen. De situatie waar je nu in zit is namelijk het gevolg van de automatismes (patronen) en keuzes die je de afgelopen (lange) tijd gemaakt hebt.

Daarom wil je altijd aan de slag gaan met een coach die een holistische (allesomvattend) aanpak heeft, zodat je de lessen kunt leren waar je de rest van je leven profijt van hebt en de kans op terugval zeer klein is.

Dit kun je verwachten van de coaching

Nu is het tijd voor jou!

Ik snap je. Je hebt teveel van jezelf gegeven en te weinig voor jezelf gezorgd. Je hebt te lang onbewust teveel geleefd met stress.

Maar het is nu tijd voor jou!

Het is nu de tijd om aan jezelf te denken en te werken aan je herstel. Jij staat volledig centraal in onze coachgesprekken en we gaan stap voor stap aan de slag om jou weer beter te krijgen.

Ik wil je liefdevol adviseren om niet te lang te wachten met het zetten van die stap. De tijd is nu, en niet morgen. Hoe eerder je aan de slag gaat, hoe sneller je kunt herstellen.

We beginnen altijd met een gratis intakegesprek waarin we elkaar beter leren kennen en ik meer leer over jouw situatie.

Ik coach online, zo maakt de afstand tussen ons niets uit en kan het op een tijdstip dat jou het best uitkomt.

Samen gaan we overleggen wat voor jouw situatie op dit moment het prettigst voelt. Hierin de juiste keuze maken die voor jou helemaal goed voelt, is al een eerste kleine stap richting je herstel. En er gaan nog veel meer volgen!

Praktisch en diepgaand

Misschien heb je weleens meegemaakt dat je bij een coach was en dat je van die vage tips meekreeg waar je letterlijk niets mee kon?

Ik hou daar niet van.

Mijn aanpak is to-the-point en praktisch, maar wel diepgaand en empatisch. Ik ben gelijkwaardig aan jou en je zult je daardoor snel op je gemak voelen.

Ook zal ik natuurlijk op een liefdevolle manier af en toe je een spiegel voorhouden. Eerlijke zelfreflectie is een groot onderdeel om te herstellen.

Ik help je stap voor stap om je leven weer op de rit te krijgen. Je gaat ontdekken wie je bent, wat je wilt, maar krijgt ook praktische tips mee over voeding, slaap, ontspanning en mindfulness om sneller te herstellen.

Met deze aanpak kun je na één sessie al direct positieve gevolgen ervaren.

Oh, en als je tussen de sessie door nog vragen hebt? Kun je me gewoon WhatsAppen. Ik snap als geen ander dat je niet alleen tijdens de sessie ziek bent.

Wil je morgen al een gratis kennismaking? Tuurlijk kan dat!

 Als je niet lekker in je vel zit wil je natuurlijk niet lang wachten.
Klik op de knop en vul het formulier in. Ik neem vandaag of morgen al contact met je op!

Hoe anderen de coaching ervaren:

“Een aantal maanden geleden ben ik gestart met Nick als mijn coach. En ik heb daar zeker geen spijt van! Nick neemt je mee in het innerlijke proces en hoe dat je gaat helpen bij een ontspannen leven.

Omdat ik in een moeilijke periode zit van mijn leven heb ik de coaching gesprekken doorgezet. Nick heeft een eigen manier van begeleiding en het contact voelt gelijkwaardig, dat vind ik heel fijn.

Hij is in staat om in alle rust en wijsheid mij in mijn tempo te brengen naar meer innerlijke rust. Dit proces gaat bij mij met vallen en opstaan maar langzamerhand kom ik meer uit mijn hoofd en meer in mijn hart.

Ik weet nu dat het proces alleen vanuit vertrouwen, liefde en rust kan plaatsvinden en dat daar de sleutel ligt voor mij”

– Annelies

“Met Nick als mijn coach heb ik het gevoel dat er altijd iemand voor me is. Een soort buddy waar ik alles aan kan vragen. Doordat ik met Nick een aantal maanden geleden ben begonnen maak ik grote stappen. Ik kan nu eindelijk doorslapen en heb een rustiger hoofd. Ook zijn we aan de slag gegaan met mijn eigenwaarde, waar ik mooie inzichten in heb gekregen. Ik ben Nick eeuwig dankbaar!!

– Lydia

“Ik ben Nick heel erg dankbaar voor de begeleiding in mijn burn-out proces. De aanpak is heel prettig zonder teveel poespas. Hij komt snel tot de kern van het probleem en durft de juiste vragen te stellen.

Mijn proces voelt voor mij heel logisch en ik heb volledig kunnen accepteren dat het zo is. De spanning is er van af en daar schiet in vooruit in mijn herstel.

Ik kan langzaam weer een beetje genieten van alles. Top!”

– Danny

mooi bericht van jacqueline

Even tussen jou en mij…

Als je niet lekker in je vel zit dan is dat af en toe moeilijk te begrijpen voor de mensen om ons heen. Dat snap ik. Het is daarom zo fijn als er iemand is die jou helemaal begrijpt, toch?

Ik heb zelf een flinke burn-out gehad met veel angstklachten dus ik weet precies waar je doorheen gaat. Het is een pittig proces, met pieken en dalen. Maar er is een weg uit en ik zou die weg graag naast jou willen bewandelen om je te helpen de juiste stappen te zetten.

Het is belangrijk om de juiste begeleiding te krijgen en soms vinden we het spannend om die stap te zetten. Maar ik beloof je dat ik er in ieder geval alles aan zal doen zodat jij kunt herstellen.

Samen gaan we aan de slag om de beste versie van jezelf van jou te onthullen.

Wat is het resultaat van mijn coaching?

 • Je leert jezelf kennen, weet wie je bent, weet wat je wilt én je durft hiervoor te staan.
 • Je voelt je blij, krachtig en energiek.
 • Je kent je eigen grenzen en durft ze ook aan te geven.
 • Je hebt zin in het leven en de uitdagingen aan te gaan.
 • Je leert van jezelf houden en daardoor ook de mensen om je heen.
 • Je bent geïnspireerd en kijkt met een frisse blik naar de toekomst van je leven!
 • Je bent klachtenvrij en je neemt de lessen de rest van je leven mee

Wat kan ik voor jou betekenen?
Neem contact op!

Geen wachtrijen, direct aan de slag!

Bijna klaar. Vul onderstaande gegevens in en ontvang direct het e-book!

Gelukt! Je wordt nu doorgestuurd.