1-op-1 Coaching

Herstel van angst- en stressklachten en krijg hulp van een ervaringsdeskundige.

Begeleiding van een ervaringsdeskundige

Gemiddeld beoordeeld met een 9,3

Online coaching wanneer jou dat uitkomt

92% hersteld weer van stress- of angstklachten

Herken jij de volgende punten?

paniekaanvallen coaching nick

Heb je last van angst- of stressklachten?

Je staat de hele dag op scherp en je ziet op tegen dingen die gaan komen omdat je bang bent dat het niet goed komt. Dit resulteert ook af en toe in een paniekaanval of nieuwe stressklachten.

neerslachtig gevoel

Je bent al een tijdje bezig, maar niks lijkt te helpen.

Verstandig weet je misschien al wel dat er wat moet veranderen. Alleen HOE je dat doet lukt je niet, of maar voor korte termijn. Je gevoel wil niet mee en je valt telkens terug in het oude.

Vraag jij je af: "gaat dit ooit nog over?"

Je bent bang dat het misschien wel nooit meer over gaat. Je vraagt je af wat nu wél helpt?

heel erg moe coaching

Ben je het grootste deel van je dag bezig met je klachten?

Je staat er mee op en gaat er mee naar bed. Jouw klachten nemen een groot deel van je dag in beslag.

slapeloosheid burn-out

Lig je vaak te piekeren en ben je moe?

Je maakt je grote zorgen of het ooit nog wel goed komt. Je zoekt veel op en probeert van alles, maar niks lijkt te helpen. Je bent moe en wilt graag weer meer energie.

meer genieten coaching

Wil je graag meer genieten?

Je wilt weer genieten van de kleine dingen in het leven, maar je bent op dit moment alleen nog maar bezig om van dit nare gevoel af te komen.

Er is een oplossing!
Elke angst- en stressklacht heeft namelijk een oorzaak en daardoor ook een oplossing. Dit proces gaan we samen ontdekken.

Wie ben ik?

burn out coaching nick de waard

Ik ben Nick de Waard. Op dit moment sta ik volledig in m’n kracht en kan ik weer volop genieten van het leven. Ik ben vader van een prachtige dochter en ben gelukkig getrouwd.

Maar dat is niet altijd zo geweest…

Ik was 20 jaar toen ik een burn-out kreeg. Ik was helemaal opgebrand… Ik had een full time baan, veel intensief sporten, veel feesten en wilde altijd maar doorgaan.

Deze leefstijl heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat ik mentaal tegen een depressie aan hing en dagelijks last had van paniekaanvallen, hartkloppingen, was de hele dag moe en duizelig, sliep slecht, had weinig vertrouwen en was heel onzeker over het leven.

De weg naar herstel heeft voor mij 8 jaar geduurd, maar achteraf heb ik zoveel geleerd in deze periode dat ik het – hoe gek het ook klinkt – niet had willen missen, omdat ik me nu zoveel beter voel dan vóór m’n burn-out.

Het was een behoorlijk zwaar proces, maar het is wél gelukt! En daar kan ik jou ook bij helpen.

Mijn herstel verliep met veel vallen en weer opstaan, net zolang totdat ik alles geleerd had wat ik moest leren van mijn burn-out. Ik heb geleerd dat:

 • Ik beter voor mezelf moest zorgen
 • Dat ik mijn hart mocht volgen
 • Dat ik keuzes mocht maken die goed voor mij voelen
 • Ik niet oneindig veel energie had
 • Ik van mezelf mag houden om wie ik ben

Gelukkig kon ik stap voor stap weer genieten van de kleine dingen in het leven en ontdekte ik mezelf om wie ik werklijk ben.

burn out coaching nick de waard

“Nick is een daadkrachtige, diepgaande en soms confronterende coach. Hij weet je te raken waar andere coaches afhaken. De diepgang in zijn begeleiding heeft ervoor gezorgd dat ik eindelijk kon herstellen. Dit heeft nog geen enkele andere coach gelukt. Ben erg blij dat ik dit traject ben gestart. Ik voel me vrijer dan ooit.”

– Tom

“Na mijn zwangerschap had ik veel last van angsten. Ik wist niet meer hoe ik überhaupt tot rust kon komen. Nick heeft mij op zijn eigen, unieke coaching naar een level in mezelf kunnen brengen waar ik geen weet van had. Zijn coaching is daadkrachtig, confronterend, maar wel iets wat ik nodig had. Ik heb geen last meer van angsten en voel me rustiger dan ooit.

– Jeanette

“Nick is een bijzonder empatisch en optimistisch persoon die mij enorm heeft geholpen in mijn moeilijke periode. Door zijn vertrouwen, kennis en opdrachten heb ik stap-voor-stap kunnen herstellen en voel ik me weer mezelf.

– Boukje

“Veel mensen pretenderen een coach te zijn, maar Nick is er echt één. Hij is een goede, transparante, directe en kundige gesprekspartner. Het traject met Nick heeft me meer energie, helderheid en kracht in mezelf gegeven. De opdrachten en handvaten die ik van Nick heb gekregen hebben mij enorm geholpen. Ik ben dankbaar dat ik dit traject ben gestart.”

– Kees

Goed dat je hier bent! Want als ervaringsdeskundige coach weet ik precies waar je doorheen gaat en kan ik je daar goed bij helpen!

Waar kan ik je mee helpen?

paniekaanvallen coaching nick

Ontdek wat jij nodig hebt om te herstellen

Je bent waarschijnlijk al een tijdje opzoek naar wat helpt, maar elke keer kom ben je weer ’terug bij af’. Met mijn coaching ga je ontdekken wat er werkelijk nodig is om te herstellen.

zelfliefde

To-the-point coaching en snel naar de kern van je klachten

Mijn aanpak is to-the-point, dit betekent dat we snel naar de oorzaak van je klachten gaan. Al mijn cliënten ervaren dit als heel prettig omdat we daardoor vrij snel al een plan kunnen maken voor jou om te herstellen.

zelfvertrouwen

Meer vertrouwen in jezelf en je lichaam

Je weet wie je bent, kent je eigen kracht en durft daar voor te staan. Je bouwt weer vertrouwen op in het leven en je lichaam en schiet niet zo snel meer in de angst als je wat ‘vaags’ voelt. 

relaxt

Meer rust in je hoofd en verbinding met je gevoel

Je bent weer ontspannen en rustig en je kunt daardoor weer genieten van de kleine dingen in het leven. Je bent meer aanwezig in het moment en voelt een duidelijke verbinding met je onderbuik gevoel.

lekker doorslapen

Je kunt situaties makkelijker loslaten

Je houdt je niet meer vast aan alles wat je wilt ‘controleren’. Je leert om op een gezonde manier afstand te nemen van situaties zodat je meer rust krijgt.

meer genieten coaching

Je kunt weer genieten

Het leven lacht je weer toe, je ervaart een flow en je hebt het gevoel dat jij weer de leiding kunt nemen over je leven. De angst- en stressklachten hebben jou niet langer meer in z’n greep. Je bent vrij.

Waarom je nog niet hersteld bent.

Door mijn eigen ervaring met het hebben van een burn-out heb ik een hele andere visie ontwikkeld dan de meeste ‘standaard’ coaches die je tegenkomt.

Niet lekker in je vel zitten (of het hebben van veel stress en angsten) betekent voor mij veel meer dan alleen ‘je batterij opladen‘. Ik zie deze fase als een mogelijkheid om jezelf volledig te ontdekken en een ontspannen leven te creëren waar je de rest van je leven profijt van heb.

Als we alleen onszelf weer opladen en niet de persoonlijke levenslessen hebben geleerd van de lastige fase waar je nu doorheen gaat, dan zullen we nooit de juiste dingen doen en uiteindelijk wéér in die destructieve patronen belanden en wat ons uiteindelijk een burn-out kan bezorgen. Het gaat erom dat we onszelf weer herontdekken en leren van deze periode.

Om te begrijpen waarom jij je nu in deze lastige periode zit én hoe je er van kunt herstellen, heb je hulp nodig van een ervaringsdeskundige die jou begeleid in dit proces.

Daarom had ik ook veel moeite met reguliere burn-out coaches, omdat zij voor mij theorie-coaches waren en zelf niet beseffen wat zo’n zware periode werkelijk inhoud en wat we werkelijk nodig hebben.

Het is namelijk zoveel meer dan alleen meer rust nemen. Er komen zelfs vaak diepe en angstige processen bij kijken die je niet kunt leren uit een boek. Die leer je alleen door ervaring.

Mijn unieke methode gaat je helpen!

Bij het herstellen is het van belang dat je aan de slag gaat met de 3 meest belangrijke leefstijl thema’s. Ik noem deze methode de “Gouden Driehoek Methode”:

 1. Zelfrealisatie & Acceptatie
  Uit de controlemodus en terug in ontspanning. Stoppen met vechten en accepteren dat je nu in deze situatie zit is niet makkelijk, maar wel noodzakelijk. In dit programma ga je hier uitgebreid mee aan de slag. Ook ga je ontdekken wie je werkelijk bent en wat bij jou past. Grote kans dat je nu de dingen doet die helemaal niet bij je passen (maar daar misschien nog niet bewust van bent) en daardoor (onbewust) veel stress ervaart.
 2. Energie & Patronen
  Van negatieve energie, naar positieve energie. Je gaat ontdekken welke gewoontes en patronen jouw energie leegslurpen. Dit kunnen denkpatronen zijn (bijv. angst en twijfel gedachten) of fysieke handelingen (bijv. over je grenzen gaan).
 3. Meditatie & Bewustzijn
  Middels dit thema leer je om stil te staan en te stoppen met vechten. Hoe harder jij je best doet om alles te controleren, hoe minder snel je zult herstellen. Je leert ook om stil te staan en weer je gevoel te voelen. Ik noem dit ook wel: thuiskomen bij jezelf.

 

De Gouden Driehoek Methode

Hoe verloopt het herstelproces tijdens onze coaching gesprekken?

Je herstel proces zal in een aantal fases gaan. Deze fases komen bij de meeste cliënten terug (in ieder geval de rode draad).

In deze fase zit je nu: je probeert van alles (je bent continu in gevecht).

Je bent al een tijdje bezig om de klachten weg te krijgen, maar niks lijkt te helpen. Je valt telkens terug in het oude gevoel.

Je zoekt continu naar nieuwe oplossingen en trucjes. Dit gevecht neemt een groot deel van je dag in beslag (ook in je hoofd).

Eerste intake gesprek: je ervaart hoop en we ontdekken een realistische manier voor jou om te herstellen

Na ons eerste gratis intakegesprek ontdek jij waar de oorzaak van jouw klachten ligt en hebben we een realistisch plan gemaakt hoe we ervoor gaan zorgen dat jij wél gaat herstellen.

Je ervaart hoop, begrip en erkenning omdat je in gesprek bent met iemand die jou écht begrijpt en jou zal ondersteunen. Ik ben zelf ook door jouw fase heen gegaan en je beseft dat er een oplossing is.

Je leert jouw Mind kennen en waar de angst en de stress vandaan komt

We gaan meteen de diepte in en je ervaart een ontlading en ontspanning. Je krijgt inzicht in je patronen en leert jouw Mind beter kennen. 

Je gaat iets fundamenteels leren: de klachten zijn namelijk niet ‘het probleem’, het zijn onze gedachten en reactie over de klachten die het probleem zijn.

Je begint met het langzaam loslaten van het gevecht. 

We gaan ook aan de slag met meditatie en je begint met het werkboek om te zorgen dat jouw inzicht nog dieper gaat, waardoor de klachten sterk verminderen.

Leren om controle los te laten (stoppen met vechten)

In deze fase kun je steeds makkelijker loslaten en dieper ontspannen. Je snapt dat vechten niet de oplossing is en dat jouw klachten eigenlijk ook niet het probleem zijn, waardoor ze afnemen. Je krijgt meer grip op de situaties waar je doorheen gaat, zowel fysiek als mentaal.

Middels onze gesprekken leer je ook jezelf steeds beter kennen. Wat past bij mij? Je leert je hart volgen en destructieve patronen te doorbreken zoals: “ik moet altijd klaar staan voor een ander” of “ik moet altijd aardig zijn” of “ik moet harder werken.”

In deze fase ga je leren om alles wat jou belemmerd om te herstellen: alle ‘moetjes’, los te laten. 

Dit kunnen vaak diepe patronen zijn (bijv. vanuit je opvoeding), daarom zul je in deze fase ook tegen wat frustratie aanlopen. Dit hoort erbij,  gelukkig ben ik er voor je om je ook door deze fase heen te helpen.

Je merkt dat de klachten aan het verminderen zijn

In deze fase heb je inmiddels het vermogen ontwikkeld om steeds vaker wat afstand te nemen van je angstige gedachten en alle ‘moetjes’. Ook kun je al wat vaker negatieve (denk)patronen doorbreken waardoor je af en toe zelfs in balans en rustig bent.

Je bent door alle gesprekken, meditaties en werkboeken in staat om meer te leven vanuit je gevoel. Je kunt daardoor ook steeds vaker luisteren naar wat goed voor jou is, waardoor je keuzes gaat maken die beter bij jou passen.

De klachten die je had zijn minder vaak aanwezig en soms zelfs even weg.

Je voelt je weer vrij en krachtig

In deze fase heb je inmiddels een groot groeiproces achter de rug waarin jouw bewustzijn enorm verruimd is.

Je herkent je patronen, je beseft je waarom de klachten zijn ontstaan, je weet wat goed voor je is (en wat niet), je staat weer in verbinding met je gevoel (intuïtie) en je merkt dat je klachten naar de achtergrond zijn verdwenen.

De lessen die je in dit traject hebt geleerd neem je de rest van je leven mee waardoor de kans op een terugval erg klein is. 

Je staat stevig in je schoenen en gaat met een frisse levenslust de toekomst tegemoet. 

Jouw herstel hoeft geen eeuwige zoektocht te zijn

(We maken het alleen zo moeilijk voor onszelf)

Het gaat erom dat je stopt met de oplossing buiten jezelf te zoeken, waardoor je continu in controle en angst staat. Je gaat vanuit de stress- en angstmodus opzoek naar allerlei oplossingen: therapieën, bijeenkomsten, medicijnen, supplementen, sport, voeding etc.

Maar je zult nooit herstellen als je handelt vanuit controle en angst. Dan maak je juist alleen maar nieuwe stress aan, waardoor je klachten ook aanblijven. Je komt dan in een vicieuze cirkel terecht.

Een groot deel van de oplossing ligt namelijk in het eerst accepteren wat je nu ervaart: jouw klachten. In het leren te stoppen met vechten met je klachten. Stoppen met het zoeken naar een oplossing vanuit controle en angst. En vanuit die ontspanning ga je herstellen.

Maar dit vraagt vertrouwen en inzicht.

1. Ervaring is nodig voor inzicht: die heb ik voor je, want ik heb dit pad al bewandeld en inmiddels al meer dan 150 mensen gecoacht. Inzicht zorgt ervoor dat je herstelproces veel sneller gaat: omdat ik exact weet wat je “fout” doet waardoor je je herstelproces blokkeert (angst en controle).

2. Vertrouwen krijg je door je eigen proces te snappen en te ervaren: hoe werkt je lichaam, hoe werkt de natuur en hoe werkt je mind. Hoe ontstaan mijn klachten en waarom heb ik die? Dit leer je allemaal op een simpele en natuurlijke manier in onze coachinggesprekken. Je leert waarom je uberhaupt deze klachten heb: gebrek aan zelfkennis en inzicht.

Het herstelproces, jouw klachten en het leven zijn niet onnatuurlijk en geen ‘rocket-science’.

Onze coachinggesprekken zal voor jou niet voelen als abracadabra, maar als: oh-ja. Alles wat jij ervaart is logisch en de oplossing is ook logisch. We gaan niet moeilijk doen met wetenschappelijke termen, pilletjes en lastige oefeningen.

Want herstellen kan ook een stuk gemakkelijker.

Je hebt alleen iemand nodig die je dit laat inzien.

Iemand die je uit het doolhof haalt van jouw klachten en angsten. Die je de waarheid laat zien dat jou veel rust en logica zal geven, waardoor je alles weer op een rijtje krijgt en je dankbaar zult zijn voor deze levenslessen.

Mijn coaching gaat je wél helpen, waarom?

Veel cliënten die bij mij komen hebben vaak al veel geprobeerd en hebben over het algemeen al een (lang) traject achter de rug. Dit helpt vaak eventjes, maar na verloop van tijd lopen ze weer rond met dezelfde klachten.

Dit komt omdat de meeste therapieën gefocust zijn op het verminderen van de stresssymptomen maar niet de oorzaak van deze stresssymptomen aanpakken.

Dit is een beetje hetzelfde als dweilen met de kraan open. We kunnen beter gewoon de kraan dichtdraaien (de oorzaak), dan hoeven we ook niet meer te dweilen.

En zo werkt het als je met mij aan de slag gaat.

Naast dat we oefeningen gaan doen om de stresssymptomen te verminderen, gaan we ook de oorzaak van jouw klachten ontdekken en dit oplossen. 

En de kern, de oorzaak, is altijd heel eenvoudig om te begrijpen.


Vele coaches weten dit niet, omdat ze zelf nooit daadwerkelijk uit angst en controle zijn gestapt en dus nooit tot de simpele waarheid zijn gekomen. Dit resulteert in tips en adviezen van Google en soms ook coaches die jouw klachten en angsten alleen maar vergroten en enger maken. Ik ga je uit dit doolhof halen, samen met jou.  

Wat kan ik voor jou betekenen? Neem gerust contact op.

 Twijfel je of ik jou kan helpen? Neem contact op en vertel me je verhaal.

Hoe anderen de coaching ervaren:

“Een aantal maanden geleden ben ik gestart met Nick als mijn coach. En ik heb daar zeker geen spijt van! Nick neemt je mee in het innerlijke proces en hoe dat je gaat helpen bij een ontspannen leven.

Omdat ik in een moeilijke periode zit van mijn leven heb ik de coaching gesprekken doorgezet. Nick heeft een eigen manier van begeleiding en het contact voelt gelijkwaardig, dat vind ik heel fijn.

Hij is in staat om in alle rust en wijsheid mij in mijn tempo te brengen naar meer innerlijke rust. Dit proces gaat bij mij met vallen en opstaan maar langzamerhand kom ik meer uit mijn hoofd en meer in mijn hart.

Ik weet nu dat het proces alleen vanuit vertrouwen, liefde en rust kan plaatsvinden en dat daar de sleutel ligt voor mij”

– Annelies

“Met Nick als mijn coach heb ik het gevoel dat er altijd iemand voor me is. Een soort buddy waar ik alles aan kan vragen. Doordat ik met Nick een aantal maanden geleden ben begonnen maak ik grote stappen. Ik kan nu eindelijk doorslapen en heb een rustiger hoofd. Ook zijn we aan de slag gegaan met mijn eigenwaarde, waar ik mooie inzichten in heb gekregen. Ik ben Nick eeuwig dankbaar!!

– Lydia

Duizelig door stress herstelverhaal
Herstelverhaal tintelingen door stress

“Ik ben Nick heel erg dankbaar voor de begeleiding in mijn burn-out proces. De aanpak is heel prettig zonder teveel poespas. Hij komt snel tot de kern van het probleem en durft de juiste vragen te stellen.

Mijn proces voelt voor mij heel logisch en ik heb volledig kunnen accepteren dat het zo is. De spanning is er van af en daar schiet in vooruit in mijn herstel.

Ik kan langzaam weer een beetje genieten van alles. Top!”

– Danny

mooi bericht van jacqueline
herstelverhaal angst voor overgeven
Paniekaanval in bed herstel ervaring
Paniekaanval in bed herstel ervaring

“Klachten ontstaan op het moment dat we niet meer in contact staan met de signalen van ons lichaam.”

Dit kun je verwachten van de coaching

Nu is het tijd voor jou!

Ik snap je. Je hebt teveel van jezelf gegeven en te weinig voor jezelf gezorgd. Je hebt te lang onbewust teveel geleefd met stress.

Maar het is nu tijd voor jou!

Het is nu de tijd om aan jezelf te denken en te werken aan je herstel. Jij staat volledig centraal in onze coachgesprekken en we gaan stap voor stap aan de slag om jou weer beter te krijgen.

Ik wil je liefdevol adviseren om niet te lang te wachten met het zetten van die stap. De tijd is nu, en niet morgen. Hoe eerder je aan de slag gaat, hoe sneller je kunt herstellen.

We beginnen altijd met een gratis intakegesprek waarin we elkaar beter leren kennen en ik meer leer over jouw situatie.

Ik coach online, zo maakt de afstand tussen ons niets uit en kan het op een tijdstip dat jou het best uitkomt.

Samen gaan we overleggen wat voor jouw situatie op dit moment het prettigst voelt. Hierin de juiste keuze maken die voor jou helemaal goed voelt, is al een eerste kleine stap richting je herstel. En er gaan nog veel meer volgen!

Praktisch en diepgaand

Misschien heb je weleens meegemaakt dat je bij een coach was en dat je van die vage tips meekreeg waar je letterlijk niets mee kon?

Ik hou daar niet van.

Mijn aanpak is to-the-point en praktisch, maar wel diepgaand en empatisch. Ik ben gelijkwaardig aan jou en je zult je daardoor snel op je gemak voelen.

Als je tussen de sessie door nog vragen hebt? Kun je me gewoon WhatsAppen. Ik snap als geen ander dat je niet alleen tijdens de sessie ziek bent.

Ik ben er voor je.

Wees niet bang dat online coaching jou niet gaat helpen, want letterlijk al mijn cliënten vinden het hartstikke fijn om lekker vanuit huis aan de slag te gaan. Uiteindelijk gaat het om inzicht en informatie-uitwisseling wat jou zal helpen. Scheelt je ook weer wat reistijd en benzine!

Neem even contact op voor een gratis kennismaking, in dat gesprek zal ook duidelijk worden wat voor traject voor jou het beste is en wat de kosten voor dat traject zijn.

Wil je morgen al een gratis kennismaking? Tuurlijk kan dat!

 Als je niet lekker in je vel zit wil je natuurlijk niet lang wachten.
Klik op de knop en vul het formulier in. Ik neem vandaag of morgen al contact met je op!

Wat is het resultaat van mijn coaching?

 • Je leert jezelf kennen, weet wie je bent, weet wat je wilt én je durft hiervoor te staan.
 • Je krijgt het vertrouwen terug in je lichaam en bent niet meer angstig voor alle klachten die je ervaart.
 • Je voelt je blij, krachtig en energiek.
 • Je kent je eigen grenzen en durft ze ook aan te geven.
 • Je hebt zin in het leven en de uitdagingen aan te gaan.
 • Je leert van jezelf houden en daardoor ook de mensen om je heen.
 • Je bent geïnspireerd en kijkt met een frisse blik naar de toekomst van je leven!
 • Je bent klachtenvrij en je neemt de lessen de rest van je leven mee

Even tussen jou en mij…

Als je niet lekker in je vel zit dan is dat af en toe moeilijk te begrijpen voor de mensen om ons heen. Dat snap ik. Het is daarom zo fijn als er iemand is die jou helemaal begrijpt, toch?

Ik heb zelf een flinke burn-out gehad met veel angstklachten dus ik weet precies waar je doorheen gaat. Het is een pittig proces, met pieken en dalen. Maar er is een weg uit en ik zou die weg graag naast jou willen bewandelen om je te helpen de juiste stappen te zetten.

Het is belangrijk om de juiste begeleiding te krijgen en soms vinden we het spannend om die stap te zetten. Maar ik beloof je dat ik er in ieder geval alles aan zal doen zodat jij kunt herstellen.

Samen gaan we aan de slag om de beste versie van jezelf van jou te onthullen.

Wat kan ik voor jou betekenen?
Neem contact op!

Geen wachtrijen, direct aan de slag!

Bijna klaar. Vul onderstaande gegevens in en ontvang direct het e-book!

Gelukt! Je wordt nu doorgestuurd.