Online meditatiecursus:

Ontdek hoe jij door meditatie meer rust in je hoofd, energie, zelfvertrouwen en liefde voor jezelf krijgt.

Deze unieke ‘Meditatief Lifestyle Cursus’ gaat jou daarbij helpen.

Meest complete alles-in-één Meditatie & Lifestyle cursus
Groei in 8 weken tijd naar de ontspannen persoon die je graag wilt zijn

Ontdek stap voor stap hoe jij ein-de-lijk meer rust kunt gaan ervaren in het dagelijks leven d.m.v. meditatie.
Leer alle ins-en-outs van meditatie en een ontspannen lifestyle
Inclusief persoonlijke begeleiding en vele extra’s

Herken jij je in de volgende situaties?

 • Je bent soms zo druk in je hoofd en je kunt vaak piekeren over van alles en nog wat
 • Je hebt al (best) veel ontspanningsvormen geprobeerd, maar niks leidt tot langdurig resultaat
 • Je valt telkens terug in de onrust
 • Je hebt een laag zelfbeeld van jezelf en weinig zelfvertrouwen
 • Je hebt behoefte aan meer tijd voor jezelf
 • Je zorgt teveel voor anderen en te weinig voor jezelf
 • Je hebt ook geen idee welke kant je op wilt in het leven en wat jou écht gelukkig maakt
 • Je ervaart sociale druk want je hebt vaak gedachtes dat je overal aan mee moet doen
 • Je bent fysiek of mentaal aan het rennen van het ene naar het andere ding en je voelt dat je eigenlijk best wel moe bent

Zit je totaal niet lekker in je vel?

Ben je al een tijdje aan het zoeken wat je kan doen tegen al die onrust in jezelf en in je hoofd omdat je voelt dat je nog niet bent waar je wilt zijn?

Heel goed.

Dat betekent dat je aan het ontwaken bent. Je bent jezelf aan het ontwikkelen om te groeien naar de persoon die je wilt zijn. Vol zelfvertrouwen, energie, ontspanning en een goede gezondheid. Het is echt mogelijk.

Want als je werkelijk begrijpt waar die onrust en stress vandaan komt dan kun je ook gedag zeggen tegen dat lage zelfbeeld, fysieke klachten, vermoeidheid en dan kun je vervolgens ook gaan ontdekken waar je werkelijk gelukkig van wordt. Zodat het leven geen strijd meer is, maar juist een fijne plek om te groeien en te bloeien.

Het heeft namelijk allemaal één oorzaak.

Nick en Irene samen

Waar komt nou die onrust vandaan?

Om dit te begrijpen moeten we eerst terug naar de kern van de onrust dat we ervaren. En de kern van elke vorm van onrust dat we ervaren, ligt in onze Mind.

Onze Mind is namelijk een motortje dat 24/7 gedachtes, overtuigingen en gewoontes produceert en die zijn meestal niet bevordelijk voor ons, zoals: angsten over de toekomst, twijfels over onszelf, kritiek over de dingen die we doen, zorgen maken over de mensen om ons heen en nog veel meer.

Onderzoek laat zien dat we maarliefst 50 gedachtes per minuut denken. Dat komt neer op zo’n 3000 verschillende gedachtes per dag.

Dat is veel!

Al deze overtuigingen en gedachten creëren vervolgens handelingen waar we uiteindelijk de gevolgen van gaan ervaren.

We remmen onszelf af omdat we een laag zelfbeeld hebben, kunnen geen complimenten ontvangen van anderen, volgen niet ons hart omdat we bang zijn dat we geen geld hebben – of dat we het niet kunnen, gaan constant over ons eigen grens heen, voelen ons snel bezwaard, zorgen teveel voor anderen en te weinig voor onszelf, maken verkeerde beslissingen omdat we geen idee hebben wie we zijn of wat we willen.

Doordat we geconditioneerd en gewend zijn om met elke gedachten en overtuiging vanuit de Mind mee te gaan, zitten we soms uren te piekeren en te ‘malen’ over van alles en nog wat, zonder dat we echt vooruit komen. We belemmeren onszelf om te gaan voor wat we werkelijk willen en we houden onszelf te klein omdat we denken dat we het niet waard zijn.

Dit geeft ons elke dag weer stress, onrust, spanning en maakt ons moe. De Mind heeft ons op dit moment nog onder controle, gaat met ons aan de haal wanneer hij dat wilt en haalt ons weg uit het enige moment waarin we geluk en rust kunnen ervaren: het huidige moment – vrij van gedachten en belemmerende overtuigingen.

Gelukkig biedt de unieke Meditatief Lifestyle Cursus de oplossing!

Alleen als we leren om weer controle te krijgen over onze Mind (en dus onze gedachtes) kunnen we langdurige ontspanning ervaren en kunnen we onszelf bevrijden van alle belemmeringen die ons tegenhouden. Een andere manier is er niet.

Het bezig blijven zijn en jezelf blijven vermaken om de onrust en angsten in je lichaam niet te hoeven voelen is helaas geen optie. Want als we dan toch eventjes stilstaan en niks doen komen de onrust, zorgen en angsten weer, omdat we weer geconfronteerd worden met de eindeloze gedachtes van de Mind.

En voor dit probleem biedt deze meditatiecursus de oplossing!

Tijdens deze meditatiecursus oefen jij namelijk keer-op-keer om je aandacht te behouden in het huidige moment. Of je nu op je werk zit, thuis, in het openbaar vervoer, of aan het mediteren bent, met deze cursus train je jezelf om niet mee te gaan in de eindeloze gedachten.

Waardoor je automatisch een nieuwe jij gaat ontdekken. Iemand die zichzelf niet beperkt, iemand die gelooft in zichzelf en iemand die energiek en ontspannen door het leven gaat mét een rustig hoofd.

Je leert om ten alle tijden de sensaties in je lichaam en de gedachten van je Mind niet weg te duwen, vast te houden of te willen begrijpen, maar simpelweg door te ervaren en het te laten zijn. Te blijven in het moment. Dit proces zorgt uiteindelijk voor de rust in je hoofd waar we zo naar opzoek zijn.

Door de kennis, oefeningen en meditaties van deze cursus toe te passen krijg je automatisch meer controle over je Mind en ga je langzamerhand en stap voor stap merken dat je steeds meer rust en ontspanning kunt ervaren en dat het leven je weer toelacht!

Deze cursus is geen quick fix, maar geeft wel duurzaam resultaat waar je de rest van je leven profijt van heb. 

gecertificeerd meditatieleraar

Met zorgvuldigheid, liefde en de juiste kennis samengesteld

leren mediteren beoordeling
meditatie is alles voor me

Nick de Waard, meditatie & ontspannen lifestyle expert

Ik ben Nick de Waard, papa van onze prachtige dochter Alyna (4) en gediplomeerd meditatie- en mindfulness leraar en “Ontspannen Lifestyle” coach.

Middels meditatie, mindfulness, lifestyle aanpassingen, de juiste voeding en het diep verbinden met mijn intuïtie heb ik mijn eigen unieke “Meditatief Lifestyle Cursus” ontwikkeld om mensen zoals jij te helpen.

 Met dit 8 weken programma leer je stap voor stap om rust in je hoofd te krijgen. Waardoor je het leven kunt leiden waarin je weer zelfvertrouwen, energie en meer liefde voor jezelf ervaart.

Deze cursus is niet uit de lucht komen vallen. Er ging namelijk jaren aan leerwerk, onderzoek en inzichten aan vooraf. Jarenlang had ik precies dezelfde klachten die jou nu belemmeren. Eerst snapte ik er niets van, want wat deed ik verkeerd? Wat was er met mijn lichaam en mind aan de hand? Ik besloot om opzoek te gaan naar antwoorden.

Voordat ik begreep hoe ik me weer ontspannen, energiek, rustig en zelfverzekerd kon voelen had ik dagelijks last van een laag zelfbeeld, angstaanvallen, onrustig lichaam en fysieke klachten zoals een slechte huid, oorsuizen, ontstekingen, duizeligheid en nog meer.

Uiteindelijk heb ik mezelf uit de put kunnen helpen door middel van meditatie in combinatie met een leefstele dat bij me past. En in dit programma ga ik je leren hoe jij dit voor jezelf ook kunt ontdekken.

Ik ben dankbaar en blij dat ik mijn kennis mag doorgeven in mijn online cursus waarin ik jou de unieke “Meditatief Lifestyle” leer met alle er op en eraan!

Deze meditatiecursus is voor jou als…

 • Je hebt besloten dat het nu tijd wordt voor jou!
 • Je opzoek bent naar een ontspanningsvorm dat jou wél langdurig en duurzaam resultaat kan geven
 • Je wilt ontdekken wat meditatie voor jou kan doen, welke vorm van meditatie goed bij jou past, hoe je moet beginnen én hoe je het volhoudt
 • Je graag wilt ontdekken welke dingen jou gelukkig maken in het leven
 • Je weer zelfverzekerd en trots in de spiegel wilt kijken
 • Je graag meer verdieping en stilte zoekt in jezelf en meer wilt leven vanuit rust en liefde.
 • Je graag, naast een stiller hoofd tijdens meditatie, ook relaxter en gelukkiger door het dagelijks leven wilt gaan
 • Je een beginner bent of al heel wat ‘zituren’ hebt (deze cursus cursus biedt namelijk verdieping voor iedereen)

Testimonials meditatiecursus

Ervaringen van anderen

“Al lange tijd ben/was ik op zoek naar meer rust en ontspanning in mijn lichaam en vooral hoofd. Al enkele jaren ben ik zoekend naar wat kan mij rust geven op het gebied van vrije tijdsbesteding tot sport, yoga, lezen en verdieping en een zoektocht op allerlei manieren naar mezelf. Deze cursus kwam op mijn pad en leek mij de juiste manier om mezelf verder te ontwikkelen en te ontdekken of meditatie een aanvulling kon bieden in mijn leven. Het programma met de opdrachten, los van het mediteren, hebben mij veel bewuste inzichten en een nieuwe kijk naar mijn eigen beslissingen, mening en leven gegeven. Ik zou deze cursus een 10 geven! Zeker voor de mensen die zelf al open staan voor het spirituele en meditatieve. Ik ben dankbaar dat ik jullie (Nick en Irene) heb leren kennen.”

Anouk Boersen

“Ik ben erg blij met het programma. Het is een zeer aangename manier, en voor mij werkende manier, om kennis te maken met meditatie. Het is fijn dat ik zelf het ritme kan bepalen. Het is iets dat zachtjes aan binnensluipt in mijn leven op diverse tijdstippen, in diverse situaties. Dat is ook zeker de meerwaarde, dat je meditatie benadert als een lifestyle. Ik doe het stapje voor stapje. Ik vind de manier waarop je de meditaties leidt zeer aangenaam. Ik merk ook dat de cursus vanalles in me losmaakt: een soort slingerbeweging. Het is ook fijn dat ik daar jou hulp voor kan inschakelen, dat geeft me extra vertrouwen dat het goed komt. Ik ben benieuwd naar het vervolg mbt meditatie. Ik heb er wel zin in. Dankjewel. Liefs, Fie.

Stefanie van den Eynde

“Deze cursus gaf mij meer verdieping in mezelf en mijn meditatie. Meditatie is eigenlijk al een aantal jaar geleden op mijn pad gekomen door een persoon die ik ken. Ik werd uitgenodigd om mee te doen aan groepsmeditaties. Ik ervaarde toen heel veel rust in mijn lichaam. De meditaties vonden toen elke week plaats in een mooie rustgevende ruimte. Vandaag de dag mediteer ik nogsteeds regelmatig, nu ook met behulp van deze cursus. Meditatie geeft me namelijk heel veel rust, vooral dat. En ik kom vaak in contact met mijn inner being. Ik ben dankbaar dat ik er mag zijn tijdens meditatie. En dat alles er dan even niet meer ertoe doet. Ik ken Nick al een tijdje en ik zou hem het liefst willen omschrijven als een heel warm en liefdevol persoon en deze cursus gaf mij extra verdieping in mezelf.”

Mariko

“Ik zat niet lekker in mijn vel en deze meditatiecursus is een manier om tot rust te komen. Door inzichten uit de cursus kom ik ook tot ontspanning. Tijdens meditatie leer ik veel over mijzelf, mijn lijf, mijn valse overtuigingen etc. Het levert mij rust, ontspanning, en soms ook oplossingen of inzichten. Het geeft mij ook zelfvertrouwen waardoor ik weer beter kan communiceren, niet alleen met anderen maar ook met mezelf. Deze cursus kan ik absoluut aanraden!”

Nancy

alles-in-één

Wat zit er in deze meditatie cursus?

Naast dat je leert om te mediteren, gaat deze cursus verder dan alleen de beoefening van meditatie zelf, wat al fantastisch is. Met deze meditatiecursus ga je meditatie zien als een dagelijkse levenswijze, je meest waardevolle reis, die pas écht begint op het moment dat je je ogen weer open doet.

i

Waardevolle content

De meditatiecursus bestaat uit meer dan 30 informatieve video’s, werkboeken en video-opdrachten. De informatie is verdeeld over 8 + 2 bonus hoofdstukken. De hoofdstukken vormen een uitgebreid programma (zie het volledige curriculum hieronder) en bieden je alles wat je nodig hebt om te leren mediteren en vervolgens de relaxte sfeer van meditatie te integreren in je dagelijks leven. 
w

Mijn support

Meditatie integreren in je leven kan uitdagend zijn, het is immers iets wat voor ons niet gebruikelijk is om te doen. Zeker in deze tijd, waarin we gewend zijn om te vliegen van het ene ding naar het andere ding, zowel fysiek als mentaal, kan meditatie soms lastig zijn. Maar gelukkig hoef je het niet alleen te doen, ik sta voor je klaar als je me nodig hebt. Je kunt elk moment gebruik maken van de e-mail support. Ik wil je met alle liefde een inhoudelijk en uitgebreid antwoord geven. Halverwege deze cursus is er ook een mogelijkheid om een 1-op-1 sparringsessie met me in te plannen.

Zelf aan de slag

Zitten en luisteren kun je veel van leren, maar uiteindelijk leer je het meest door ervaring. Daarom is deze cursus een échte ‘doe’-cursus. Je gaat via deze cursus namelijk zelf, met eventuele hulp, ontdekken welke meditatievorm het beste bij jou past en je krijgt handige oefeningen en tips & tricks voor je dagelijks leven aangereikt waardoor je kunt gaan oefenen om meer rust, stilte en liefde te ervaren.
waar gaan we het over hebben?

Inhoud cursus

Klik op het groene plusje om de informatie uit te klappen.

Introductie: Hier start het programma
 Introductievideo (video 1)

Korte introductie over deze cursus.

Hoofdstuk 1: Wat is meditatie?
 Wat is meditatie? (video 2)
 Inleiding werkboek (video 3)
 Ontdek welke meditatievorm het beste bij jou past (werkboek 1)
 Bonusvideo: Gedachtes (video 4)
 Extra wetenschappelijke leesvoer
Hoofdstuk 2: Voordelen van meditatie
 Voordelen van meditatie (video 5)
 Inleiding werkboek (video 6)
 Maak jouw eigen meditatiehoekje (werkboek 2)
 Bonusvideo: Spiritueel voordeel (video 7)
 Extra wetenschappelijke leesvoer
Hoofdstuk 3: Uitdagingen in meditatie
 Uitdagingen in meditatie (video 8)
 Inleiding werkboek (video 9)
 Meditatieverdieping – de volgende stap in jouw meditatie (werkboek 3)
 Bonusvideo: Geduld in meditatie (video 10)
 Extra wetenschappelijke leesvoer
Hoofdstuk 4: Niet-reactief leven
 Niet-reactief leven (video 11)
 Leef in de Flow van het leven (video 12)
 Hoe niet-reactief te leven? (video-oefening 1)
Speciale boodschap: optie tot 1-op-1 sparringsessie
Speciale boodschap (optie tot vrijblijvende sparringsessie over jouw voortang) (video 13)
Hoofdstuk 5: Meditatief-Momentje
 Meditatief Momentje (video 14)
 Compassie voor je emoties (video 15)
 1-Minuut Meditatie oefenen (video-oefening 2)
 Extra wetenschappelijk leesvoer
Hoofdstuk 6: Uitdagingen in meditatie (deel 2)
 Uitdagingen in meditatie (video 16)
 Van auto-pilot naar keuze (video 17)
 Extra video: Valkuilen van meditatie (video 18)
 Extra wetenschappelijk leesvoer
Hoofdstuk 7: Mindfulness
 Mindfulness (video 19)
Simulatie van het Leven (video-opdracht 3)
Mindfulness Challenge (werkboek 4)
 Extra wetenschappelijk leesvoer
Speciaal Hoofdstuk: Vlees, vis, alcohol en drugs
 Vlees, vis, alcohol en drugs (video 20)
Hoofdstuk 8: Afsluiting
 Afsluitende video (video 21)
BONUS: Cadeau’tje (verrassing)
De 30-Dagen Meditatiekalender
In deze 30 Dagen Meditatiekalender help ik je om de juiste start te maken met meditatie. Je krijgt elke dag een andere meditatie waar je mee aan de slag kunt gaan. Dit is jouw stok achter de deur om het vol te houden. 

Opbouw per hoofdstuk

Elk hoofdstuk is opgebouwd uit de onderstaande pijlers. Samen vormen ze een compleet geheel aan de nodige kennis, praktische oefeningen en verdieping in je meditatie.

Theoretische kennis (Pijler 1)
Als we willen beginnen met meditatie is het belangrijk om te snappen waarom we dit willen en hoe we dit moeten doen. Als dit niet duidelijk is, dan is het lastig om vol te houden. Onze Mind (het Ego) moet mee in dit proces, anders kan het ons tegen gaan werken met twijfel. Daarom besteden we in deze cursus ook graag de tijd aan (wetenschappelijke) theoretische kennis. Op deze manier ontwikkelen we een sterk fundament waar we ons meditatieve leven op kunnen bouwen. Zonder dit fundament is het als een huis op los zand. Ook gaan we dieper in op termen als: bewustzijn, gedachtes, spiritualiteit, niet-reactief zijn, het ego, Flow en nog veel meer van dit soort theoretische concepten. 
Persoonlijke ervaring en oefening (Pijler 2)
Meditatie is een eigen, unieke reis en voor iedereen anders. Daarom ga je in deze cursus veel zelf (eventueel met hulp als je dat wilt) aan de slag, zodat je leert wat voor jou goed voelt en wat bij jou past. Je ontdekt welke meditatievorm het prettigst voor jou voelt en je leert omgaan met moeilijkheden/confrontanties tijdens meditatie. Je krijgt praktische oefeningen in de vorm van werkboeken of video-opdrachten toegereikt die je gaan helpen tijdens het mediteren én ondersteunen in het dagelijks leven. We leren namelijk uiteindelijk het meest over onszelf en meditatie door dé beoefening.
Verdieping (Pijler 3)
In deze derde pijler gaan we dieper in op meditatie en gaan we meer de spirituele kant op. We gaan met deze pijler ontdekken dat meditatie altijd en overal is en dat de échte meditatie begint zodra je je ogen weer open doet. Met deze pijler ga je meditatie zien als een lifestyle en ga je ontdekken wat jij kunt doen om meditatie te integreren in je dagelijks leven.

Ga met deze cursus op reis in jezelf

100% Tevredenheidsgarantie

De studenten die deze meditatiecursus al doorlopen hebben vinden het heel waardevol. En toch willen we dat jij je veilig voelt terwijl jij je inschrijft voor deze meditatiecursus. Daarom bieden we een 14 dagen 100% geld-terug-garantie. Je kan je inschrijven op elk moment en binnen de eerste 14 dagen van de cursus annuleren. Je ontvangt dan een volledige terugbetaling.

“Het fijne aan de meditatiecursus vind ik de opbouw per hoofdstuk. Je wordt stapsgewijs meegenomen in verdieping en uitdagingen tijdens dit proces. Waarbij er een mooie samenhang aanwezig is tussen stukken theorie, praktische werkboeken en oefeningen en mogelijkheid tot extra verdieping.”

– Anouk Boersen

de kracht van meditatie

Begin met meditatie en ervaar de voordelen…

 • Je ervaart dagelijks meer rust en ontspanning in je lichaam en hoofd
 • Je leert met meer compassie naar jezelf en anderen te kijken
 • Transformeer langzaam naar een leven dat bij je past
 • Vanuit de stilte komen de mooiste inzichten binnen
 • Je kunt beter omgaan met emoties en gevoelens
 • Je krijgt meer spirituele verdieping in je leven
 • Je gaat beter slapen en krijgt meer energie

Een prachtige reis

Waarom zou je meedoen met deze meditatiecursus?

Als je ook maar 1% van plan bent om regelmatig te mediteren voor meer rust, kun je eigenlijk niet zonder deze cursus. 

Ik zie meditatie als nog zoveel meer dan alleen de beoefening van meditatie zelf, wat al fantastisch is.

Ik zie meditatie namelijk als een levenswijze, waarin de echte meditatie begint zodra je je ogen opendoet.

Wat veel mediterende mensen, yogi’s en coaches niet beseffen, maar wat ik mijn studenten juist leer in deze cursus, is dat het juist zo belangrijk is om meditatie door te trekken naar je dagelijks leven als je meer rust wilt. Meditatie is namelijk altijd en overal. Elke situatie en elk moment van de dag nodigt uit om te mediteren.

Het gaat erom dat je oefent om in het huidige moment te blijven. Of je nu op je werk bent, of aan het mediteren. Want alleen dan kun je rust en geluk ervaren.

Deze meditatiecursus is een proces waarin je jezelf traint om vanuit een hoger bewustzijn jezelf, en je gedachtes en emoties waar te nemen zonder er in mee te hoeven gaan. Vervolgens beoefen je, door de kennis en oefeningen van deze cursus toe te passen én regelmatig te mediteren, om jezelf te verbinden met een liefdevolle onderstroom die in ieder van ons aanwezig is. Deze liefdevolle onderstroom kunnen we allemaal ervaren zodra we leven in het huidige moment (het Nu).

En wanneer je de kennis en oefeningen van deze cursus helemaal begrijpt en dagelijks toepast, heb je de verborgen sleutel gevonden naar een leven met meer rust, stilte en liefde. Ook voor lange termijn.

In deze online meditatiecursus, die ik met veel liefde en aandacht heb ontwikkeld, leer je stap voor stap hoe jij voor jezelf deze sleutel kunt vinden, door middel van meditatie uiteraard.

Het belooft een prachtige reis te worden.”

– Nick de Waard
Gecertificeerd Meditatie & Minfulness Teacher & Mede-oprichter Yogaschool Alyna

De Meditatief Lifestyle Cursus in het kort:

 • 8-Weken cursus verdeeld over 8 Hoofdstukken + 2 bonus over meditatie en spiritualiteit
 • Meer dan 20 informatieve video’s (t.w.v. €325)
 • 10+ werkboeken en video-opdrachten (t.w.v. €95)
 • Begeleid door Nick de Waard, officieel gecertificeerd Meditatie & Mindfulness leraar
 • Mijn support tijdens de cursus (als je dat wenst) (t.w.v. €75)
 • Wetenschappelijke artikelen over meditatie en mindfulness (t.w.v. €19)
 • Levenslange toegang tot de cursus (je kunt de cursus dus ook in je eigen tempo volgen)
 • BONUS 1: Een inspirerend e-book over meditatie (t.w.v. €15)
 • BONUS 2: Een live online 1-op-1 sparringsessie over jouw voortgang met Nick (t.w.v. €80)
 • BONUS 3: 30 Dagen Meditatie Kalender (+ een bibliotheek aan meditaties) (t.w.v. €65)
 • BONUS 4: 2-Maanden Meditatie PLUS (t.w.v. €50) (je ontvangt elke week in je mail 4 meditatiemomenten per week, jouw stok-achter-de-deur).
 • 100% Tevredenheidsgarantie (niet goed = geld terug) 

Kortom: een alles-in-één meditatiecursus waarin je alles leert over hoe je moet mediteren en waarin je volledig wordt meegenomen én begeleid in de wereld van meditatie.

Wat is de investering?

Deze meditatiecursus heeft een totale waarde van €664, maar het voelt voor mij niet goed om het voor dit bedrag aan te bieden.

Daarom heb ik besloten om de prijs tijdelijk flink te verlagen naar van €325 naar nu €115.

LET OP: De aanmeldingen gaan hard. Ik heb op dit moment nog maar ruimte voor een paar personen die gebruik kunnen maken van dit verlaagde tarief.

Ik durf met zekerheid te zeggen dat geen enkele meditatiecursus zo uitgebreid is als deze, waarbij je ook nog eens persoonlijke support krijgt! 🙂 Bovendien is deze prijs ook een schijntje vergeleken alle andere peperdure meditatiecursussen die overal in het land te vinden zijn.

Daarnaast is deze cursus uniek omdat er ook veel aandacht wordt besteed aan de integratie van meditatie in het dagelijkse leven. Dit is belangrijk omdat we in het dagelijkse leven vaak momenten krijgen waarop je meditatie echt nodig hebt.

Ik wil je graag met alle liefde, op een laagdrempelige manier, helpen om met meditatie aan de slag te gaan. Mocht je uiteindelijk toch niet tevreden zijn, dan betalen we 100% je geld terug.

De keuze is aan jou. Ga je verder zoals je deed? Dan krijg je wat je kreeg. Wil je verandering? Zet dan nu die eerste stap! 🙂

Gun jij jezelf dit prachtige cadeau?

Totale waarde: €664
nú voor €115

Let op: nog een paar personen kunnen gebruik maken van deze prijs.

Leren mediteren ervaringen

Nog meer mooie woorden

“Door veel onrust leek het mij een mooie stap om het spirituele te omarmen en op die manier te groeien en meer te groeien in rust. De meditatiecursus van Nick geven mij meer rust in het hoofd. De begeleiding is ook fijn, het voelt een beetje alsof ik bij de hand wordt genomen. Het voelt heel vertrouwd.”

– Roy Brantenaar

“Ik heb een periode van stress achter de rug, maar dankzij de meditaties ben ik daarna altijd relaxter dan daarvoor. Ik heb dankzij de begeleiding van Nick heb ik ook meer inzicht gekregen over mijzelf en hoe ik me meer kan ontwikkelen op gebied van geest in combinatie met lichaam. Nick heeft veel kennis en laat je heel erg op je gemak voelen.”

– Rianne Vermeer

Hoe verloopt het aanschafproces en daarna?

Kijkje achter de schermen van deze online meditatiecursus…

vraag maar raak

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik contact opnemen?
Heb je een vraag die niet op deze webpagina staat? Neem dan contact op via:

info@nickdewaard.nl

– 06 34 26 19 24 (Nick)

Hoelang duurt deze cursus? En hoelang heb ik toegang?
Deze cursus heeft geen vaste lengte. Je kunt er zo lang over doen als je wilt en in je eigen tempo. De meeste studenten doen er ongeveer 4 tot 5 weken over.

De cursus blijft de komende 100 jaar beschikbaar voor je! 😉 Voor altijd dus. Je kunt er dus elk gewenst moment naar teruggaan als je dat wilt.

Hoeveel tijd ben ik kwijt aan deze cursus?
De studenten zijn per hoofdstuk gemiddeld 45 minuten bezig (dit is exclusief de meditatiepractise).
De meeste studenten doen 2 hoofdstukken per week. Maar je kunt op je eigen tempo door deze cursus heen lopen.
Ik wil deze cursus volgen, wat moet ik doen?
Zodra jij deze cursus hebt aangeschaft krijg je direct jouw persoonlijke inloggegevens per email toegestuurd waarmee je gelijk kunt inloggen op de online leeromgeving ‘Alyna Academy’. Hier kun je vervolgens meteen aan de slag.
Wat als ik me heb aangemeld, maar bedenk?
Op basis van de feedback van anderen studenten zijn we ervan overtuigd dat je deze cursus leuk en goed gaat vinden. We zijn er zelfs zo zeker van dat we een 14 dagen 100% geld-terug-garantie bieden. Als je om welke reden dan ook niet tevreden bent met de cursus, neem dan binnen de eerste 14 dagen contact met ons op en ontvang een volledige terugbetaling.
Wanneer kan ik starten?
Zodra jij je hebt ingeschreven en betaald, kun je gelijk starten als je dat wilt.
Ik heb al ervaring met meditatie, is deze cursus dan nog wel geschikt voor mij?
Als je al enige ervaring hebt met meditatie, dan ben je misschien al bekend met een gedeelte van de oefeningen en info. Dit wil niet zeggen dat je niets aan de cursus hebt. De cursus neemt je mee van A tot Z. Dus de kans is groot dat je nieuwe inzichten tot je krijgt. Deelnemers van de cursus, die al enige ervaring hebben met meditatie, laten ons weten dat ze toch veel hebben opgestoken van deze cursus.
Wat als ik niet zo technisch en geen online-persoon ben?
Geen probleem, we hebben deze cursus zo gemakkelijk en overzichtelijk gemaakt dat we er zeker van zijn dat je het fijn gaat vinden. En anders zijn we er natuurlijk om je te helpen!
Kan ik deze cursus ook volgen op mijn tablet/telefoon?
Ja, dat kan! Je kunt gemakkelijk navigeren in de online leeromgeving op elk toestel.
Hoe kan ik betalen?
Je kunt op de checkout-pagina kiezen hoe je wenst te betalen (iDEAL, bankoverschrijving of creditcard).

Bijna klaar. Vul onderstaande gegevens in en ontvang direct het e-book!

Gelukt! Je wordt nu doorgestuurd.