Wil je van je stressklachten af en weer vrijer leven?

Dan ben je hier op de goede plek. Met mijn hulp kun je weer van je stressklachten herstellen en de kans op een terugval verkleinen.

Hoe ik jou kan helpen

Over mij

Veel reguliere therapeuten zeiden tegen mij: “Om uit je burn-out en van je paniekaanvallen af te komen moet je alleen wat meer rust nemen en deze medicijnen.”

Was het maar zo gemakkelijk… En medicijnen wilde ik al helemaal niet. Dat leek mij niet de oplossing.

Ik heb op de harde manier geleerd dat herstellen van een burn-out met diverse stressklachten veel meer is dan ‘alleen wat meer rust nemen met medicijnen’.

Zowel fysiek als spiritueel heb je namelijk fundamentele lessen te leren die je uiteindelijk duurzaam laten herstellen. En dat kan soms een heel diep proces zijn.

Daarom ben ik ook begonnen met mijn eigen unieke coaching: om jou duurzaam te laten herstellen, waar je de rest van je leven profijt van hebt.

Op mijn website deel ik veel gratis advies over hoe je op een duurzame manier kunt herstellen van je stressklachten. Daarnaast bied ik ook persoonlijke coaching aan voor als je last heb van paniekaanvallen of in een burn-out zit.

Nick zittend in meditatie

Samengewerkt met o.a.

Over Nick de Waard

burn out coaching nick de waard foto
burn out coaching nick de waard

Ongeveer 4 jaar zat ik in een burn-out met paniekaanvallen waarbij ik heel langzaam aan het herstellen was. Ik hopte van therapeut naar therapeut, maar bij geen enkele coach had ik helemaal het gevoel dat ik begrepen werd en dat zij mij de juiste inzichten konden geven.

Ik bleef aan de gang met allerlei ’technieken’ en had het gevoel dat ik constant actie moest ondernemen om maar beter te worden. Dit was juist erg vermoeiend.

Ik bewandelde eerst het reguliere traject via de huisarts en de GGZ, maar dat vond ik te oppervlakkig. Er miste voor mij een bepaalde diepgang. Een stukje spirituele kennis. Daardoor kwam ik maar niet verder en voelde ik stagnatie.

Uiteindelijk heb ik de meeste inzichten gekregen door gesprekken met mijn partner en door zelfonderzoek toe te passen. Dit was een lange en harde weg en mensen verklaarde me dan ook voor gek.

Maar dit was wel de weg naar de waarheid om te herstellen waardoor het in ene supersnel ging.

Een jaar na deze burn-out ben ik voor mezelf begonnen omdat ik steeds meer vraag kreeg naar begeleiding in mijn unieke methode.

Momenteel coach ik dus mensen middels mijn effectieve ‘Gouden Driehoek Methode‘.

Met deze methode kun je herstellen van je burn-out, stress en paniekaanvallen waar je de rest van je leven profijt van hebt én de kans op terugval klein is. Je gaat aan de slag middels de pijlers: ‘Voeding – Ontspanning – Zelfrealisatie’.

 

Bijna klaar. Vul onderstaande gegevens in en ontvang direct het e-book!

Gelukt! Je wordt nu doorgestuurd.