Ook ik heb last gehad van heel veel stress- en angstklachten!

Ik vertel je graag mijn verhaal.

Hoe ik jou kan helpen

Over mij

Veel reguliere therapeuten zeiden tegen mij: “Om uit je burn-out en van je paniekaanvallen af te komen moet je alleen wat meer rust nemen en deze medicijnen.”

Was herstellen maar zo gemakkelijk… En medicijnen wilde ik al helemaal niet. Dat leek mij niet de oplossing.

Ik heb op de harde manier geleerd dat herstellen van een burn-out met diverse stressklachten veel meer is dan ‘alleen wat meer rust nemen met medicijnen’.

Zowel fysiek als mentaal heb je namelijk fundamentele lessen te leren die je uiteindelijk duurzaam laten herstellen. En dat kan soms een heel diep proces zijn.

Daarom ben ik ook begonnen met het online zetten van mijn eigen unieke methode: om jou duurzaam te laten herstellen, waar je de rest van je leven profijt van hebt.

Op mijn website deel ik veel gratis advies over hoe je op een duurzame manier kunt herstellen van je stress- en angstklachten. Daarnaast bied ik ook een stap-voor-stap Online Stress & Angst Vrij Programma aan waarin je zelf aan de slag kunt gaan met mijn unieke coachingsmethode.

Nick zittend in meditatie

Over Nick de Waard

burn out coaching nick de waard foto
burn out coaching nick de waard

 Ongeveer 8 jaar zat ik in een burn-out met paniekaanvallen waarbij ik heel langzaam aan het herstellen was. Ik hopte van therapeut naar therapeut, maar bij geen enkele coach had ik helemaal het gevoel dat ik begrepen werd en dat zij mij de juiste inzichten konden geven.

Ik bleef aan de gang met allerlei ’technieken’ en had het gevoel dat ik constant actie moest ondernemen om maar beter te worden. Dit was juist erg vermoeiend.

Ik bewandelde eerst het reguliere traject via de huisarts en de GGZ, maar dat vond ik te oppervlakkig. Er miste voor mij een bepaalde diepgang. Een stukje ervaring. Daardoor kwam ik maar niet verder en voelde ik stagnatie.

Uiteindelijk heb ik de meeste inzichten gekregen door gesprekken met ervaringsdeskundige, coaches en door zelfonderzoek toe te passen. Dit was een lange en harde weg en mensen verklaarde me dan ook voor gek.

Maar dit was wel de weg naar de waarheid om te herstellen waardoor het in ene supersnel ging.

Een jaar na deze burn-out ben ik voor mezelf begonnen omdat ik steeds meer vraag kreeg naar begeleiding in mijn unieke methode.

Momenteel bied ik online programma’s en coaching aan voor als je nu eindelijk wilt herstellen.

Want ja, het is écht mogelijk om je weer beter te voelen.

 

 

Ik heb mogen samenwerken met:

Begeleiding voor mensen met burn-out, stress- en angstklachten

“Voor elke klacht is er een oplossing.

Dus ja, óók jouw klachten kunnen we weer oplossen!”

Met de juiste kennis is er zoveel mogelijk

burn out coaching nick de waard

Ongeveer 6 jaar zit ik inmiddels in het ‘coachingsvak’ en ik heb al vele mensen geholpen om van hun stress en angstklachten af te komen.

Diverse mensen komen bij mij, de ene heeft een paniekstoornis, de ander last van duizeligheid en weer een ander heeft last van een andere stressklacht.

Elke keer blijf ik het bijzonder vinden hoe mensen kunnen herstellen als ze het vertrouwen krijgen in combinatie met de juiste inzichten en opdrachten.

Een deelnemer van Stress & Angst Vrij Programma vertelde mij hoe zij zo snel heeft kunnen herstellen van haar paniekaanvallen en de bijkomende stressklachten:

“Ik zou willen dat ik op jouw leeftijd al zoveel wist over het menselijk lichaam en ons brein. De nuchtere en ontspannen manier hoe jij over deze moeilijke onderwerpen kunt praten geeft heel veel vertrouwen. Jouw eenvoudige benadering en diepgaande kennis is iets wat mij enorm heeft geholpen in mijn herstelproces.”

Dit is misschien wel het mooiste compliment wat ik heb mogen ontvangen. Het omschrijft precies waar ik voor sta tijdens mij coaching: nuchter, ontspannen, diepgaand en met een vleugje humor.

burn out coaching nick de waard foto

“Ik heb zelf ook diep in de put gezeten, dus ik weet precies hoe jij je voelt.

Waarom volgen mensen mijn programma’s en coaching?

Wat mijn cliënten bijna allemaal aangeven is ze dat ze bij mij weer ‘hoop’ ervaren. Een realistisch beeld dat herstel mogelijk is.

Door mijn eenvoudige benadering zien mensen dat er een uitweg is. Want alles heeft een oorzaak en dus ook een oplossing.

Veel cliënten die bij mij komen hebben dan ook al een lange weg achter de rug, waarin ze veel therapieën en coaching hebben geprobeerd. Helaas zijn ze nog niet hersteld.

Dit komt omdat veel therapeuten en coaches zich alleen focussen op de symptomen, maar niet naar de oorzaak van de klachten gaan.

Daarom zul je slechts tijdelijk resultaat behalen. Na verloop van tijd komt alles weer terug.

Met mijn Stress & Angst Vrij Programma krijg je allebei: oefeningen om de symptomen te verminderen, maar ook opdrachten om de oorzaak aan te pakken. Deze combinatie werkt erg goed voor mij en de deelnemers.

Mijn overtuiging is dat je iemand veel beter kunt helpen als je zelf alle ins- en outs hebt meegemaakt én dit ook kunt overbrengen op de ander.

 

coach nick

Bijna klaar. Vul onderstaande gegevens in en ontvang direct het e-book!

Gelukt! Je wordt nu doorgestuurd.