Snel Stress Herstel Online Training

“In 30 minuten per dag herstellen van je stressklachten”

Een 30-daagse holistische aanpak dat jouw meer ontspanning geeft

Maak kennis met praktische en korte oefeningen die je direct helpen om te herstellen van je stressklachten

Ontdek hoe je weer kunt genieten van je dag

Je ontvangt elke dag een oefening (max. 30 minuten)

– Al meer dan 230 tevreden deelnemers! –

Herken jij je hier ook in?

 • Zit je op dit moment niet lekker in je vel?
 • Heb je last van stressklachten?
 • Ben je druk in je hoofd en kun je uren piekeren?
 • Komen elke dag weer dezelfde zorgen omhoog?
 • Ben je het zat om constant opgeslokt te worden door al deze gedachten en wil je nu écht gaan leven?

Herken jij je in deze punten?

Ja?

Lees dan even verder, ik kan je helpen!

Even kort voorstellen…

Ik ben Nick de Waard en help mensen om weer van hun stressklachten af te komen.

Zelf heb ik ongeveer 5 jaar lang last gehad van dagelijkse paniekaanvallen (waarvan 4 jaar in een burn-out) en vele andere stressklachten zoals: duizeligheid, hartkloppingen, trillende spieren, opgejaagd gevoel, geen energie en slecht slapen.

Ik weet dus als geen ander waar jij doorheen gaat.

Doordat ik zelf door een moeilijke periode heen ben gegaan, heb ik wel veel geleerd en ben ik een aantal jaar geleden mijn eigen coachpraktijk gestart.

Doordat ik steeds meer aanvragen kreeg, heb ik besloten om deze Online Training te ontwikkelen.

Deze training geeft mij de ideale mogelijkheid om de kennis die ik in mijn coaching deel, nu met nog meer mensen te delen die graag willen herstellen van hun stressklachten.

En misschien ook wel met jou.

nick snel stress herstel training online foto

Zet nu de eerste stap in het herstellen van je stressklachten.

De oplossing:

Behaal snel resultaat met een beproefde holistische aanpak: De Gouden Driehoek Methode

Oké! Allemaal leuk en interessant zul je misschien denken, maar waarom gaat deze training mij dan wél helpen?

Nou, dat komt omdat ik een holistische methode heb ontwikkelt dat elk belangrijke component van je leven meepakt zodat je kunt herstellen van je stressklachten.

Waar ga je mee aan de slag in deze training?

Bij het herstellen van stressklachten is het van belang dat je aan de slag gaat met de 3 meest belangrijke leefstijl thema’s:

 • Zelfrealisatie
 • Energie
 • Mindfulness & Meditatie (ontspanning)

Je gaat jezelf ontdekken om wie je wérkelijk bent (zodat je de juiste keuzes kunt maken en je stressvolle patronen kunt ontdekken).

Je gaat de juiste positieve energie tot je nemen (zowel informatie, personen als de dingen die jou energie geven!).

En je gaat meer ontspanning nemen (zonder het nemen van meer rust kom je sowieso nergens).

Hoe beter jij jezelf kent, en ziet in welke destructieve patronen je vastzit, hoe gemakkelijker het wordt om de juiste keuzes te maken die leiden tot minder stress en meer rust; wat uiteindelijk zal leiden tot herstel waar je de rest van je leven profijt van hebt.

De Gouden Driehoek Methode

Wat we nodig hebben is niet nog meer drukte, maar meer balans en rust.

 

Laat jouw stressklachten niet bepaald zijn voor je leven, kies voor jezelf en jouw herstel en laat het leven niet aan je voorbij gaan.

Wanneer kies je voor
1-op-1 coaching?

En wanneer kies je voor deze
Snel Stress Herstel Training?

Snel Stress Herstel Training of Coaching

Snel aan de slag om te herstellen van jouw stressklachten?
Kies dan voor deze unieke aanpak! 

Bij veel nieuwe cliënten zie ik dat ze moeite hebben om rust te ervaren, zelfs als ze elke dag een meditatie doen.

We denken dat als we alléén elke dag mediteren, dat we meer kunnen ontspannen. Maar vaak is alleen meer meditatie niet voldoende.

Om te kunnen herstellen van stressklachten is meer nodig. Al zouden we 8 uur per dag mediteren en de rest van de dag keuzes maken die leiden tot veel stress, dan heeft die meditatie niet zoveel zin.

Daarom wil je starten met deze holistische aanpak, waarbij je aan de slag gaat met:

 • Effectieve ontspanningsoefeningen
 • Én belangrijke opdrachten om de stressfactoren waar je nu last van hebt aan te pakken en op te lossen.
 • Zodat je ook overdag meer rust kunt ervaren en niet alleen tijdens een ontspanningsoefening.

Deze training gaat je hierbij helpen.

 Wat biedt deze Online Training je?

Je kunt de volgende dingen verwachten als je aan de slag gaat met deze online training:

 • De komende 30 dagen krijg je een houvast om eindelijk meer te ontspannen.
 • Ik bied je de juiste kennis, opdrachten en oefeningen om direct meer rust te ervaren.
 • Deze training is uniek in de markt en het helpt je niet alleen om snel meer rust te ervaren, maar ook om in de toekomst deze rust te kunnen behouden.
 • Ik help je om de situatie te accepteren, en vanuit deze acceptatie te werken aan stress herstel

Wat ga je leren de komende 30 dagen?

Ik leer je stap voor stap wat je kunt doen om te herstellen van jouw stressklachten, waardoor je automatisch meer rust gaat ervaren. Ik neem je bij de hand en doorloop alle stappen met jou.

 • Je leert praktische oefeningen om je hoofd leeg te maken (die je elke moment kunt doen)
 • Je weet straks precies naar welke beginnende stress-signalen je moet luisteren zodat je klachten niet meer verergeren en je herstel sneller gaat
 • Je gaat concrete stappen zetten om de belangrijkste stress-thema’s in je leven om te buigen naar iets positiefs
 • Je leert hoe jij jezelf kunt ontladen van opgebouwde stress
 • Je leert jezelf beter kennen en welke mensen daar het beste bij passen
 • Je weet straks precies wat je moet doen om oude pijn uit het verleden los te laten
 • Je leert hoe je meer dankbaarheid en vreugde kunt voelen voor het leven
 • Je krijgt oefeningen hoe je het beste je emotie’s kunt toelaten (en ontladen op een rustige manier)
 • Je gaat ontdekken welke dingen jou energie geven en jouw energie nemen
 • Je leert om weer van jezelf te houden
 • Je gaat je stressvolle patronen herkennen en deze ombuigen naar rustigere patronen
 • Je gaat lessen leren die je de rest van leven meeneemt

Wat ontvang je straks allemaal?

De komende 30 dagen ontvang je de volgende dingen van me in je mailbox:

 • Een digitale stok-achter-de-deur: elke dag een inspirerende mail met daarin een ontspanningsoefening of een werkboek
 • In totaal 15 Ontspanningsoefeningen (waarde: € 75)
 • In totaal 15 Werkboeken & Opdrachten (waarde: € 125)
 • Levenslang toegang: je mag deze 30 dagen zo vaak doen als je wilt
 • BONUS 1: Ikigai werkboek: de Japanse geheimen voor een lang, gezond en gelukkig leven (waarde € 15)
 • BONUS 2: Gratis 1-op-1 Coachsessie voor extra verdieping (waarde € 75)
 • Totale waarde: € 290

Wat mag het kosten?

Goede vraag, en ook niet geheel onbelangrijk.

Mijn doel is altijd geweest om zo toegankelijk mogelijk te blijven. Daarom heb ik besloten om deze waardevolle training ook niet te duur te maken. Eigenlijk is het een no-brainer als je het mij vraagt.

En weetje, omdat ik zeker weet dat je heel veel aan deze training gaat hebben, krijg je ook nog eens 100% tevredenheidsgarantie!

Daarom heb ik besloten om deze gehele training aan te bieden voor slechts éénmalig:

Alléén nog deze week geen € 97, maar slechts:

€ 47

– Al meer dan 230 tevreden deelnemers –

Ervaringen van anderen

“Al lange tijd was ik op zoek naar meer rust en ontspanning in mijn lichaam en vooral hoofd. Al enkele jaren ben ik zoekend naar wat kan mij rust geven op het gebied van vrije tijdsbesteding tot sport, yoga, lezen en verdieping en een zoektocht op allerlei manieren naar mezelf. Deze training kwam op mijn pad en leek mij de juiste manier om mezelf verder te ontwikkelen. De opdrachten en werkboeken hebben mij veel bewuste inzichten en een nieuwe kijk naar mijn eigen beslissingen, mening en leven gegeven. Ik zou deze training een 10 geven!

/ Anouk

“Ik ben erg blij met deze training. Het is een zeer aangename manier, om aan de slag te gaan met mezelf. Het is fijn dat ik elke dag een mail krijg. Ik doe het stapje voor stapje. Ik vind de manier waarop de opdrachten afwisselen met de ontspannings-oefenigen zeer aangenaam. Het kost me niet veel tijd, maar het is genoeg om toch resultaat te boeken. Ik merk trouwens ook dat de training van alles losmaakt, wat al een tijdje verstopt was.”

/ Sieb

“Deze training geeft mij meer verdieping in mezelf en de ontspanning die ik zoek. Ik vind het erg prettig dat ik elke dag een mail krijg waarin ik weer even eraan herinnert word wat écht belangrijk is in het leven. De opdrachten zijn gemakkelijk toepasbaar en diepgaand. Ik ben erg blij me deze training! Ga het ook vaker doen.”

/ Mariko

“Ik zat niet lekker in mijn vel en deze training is een fijne manier om tot rust te komen. Door inzichten uit de training kom ik ook tot ontspanning. Tijdens de opdrachten leer ik veel over mijzelf, mijn lijf, mijn valse overtuigingen en wat me tegenhoudt. Het levert mij rust en ook oplossingen of inzichten. Ik merk dat ik ook zelfverzekerder ben geworden en beter kan luisteren naar mezelf.”

/ Nancy

Ga aan de slag met deze training en ervaar…

 • Je ervaart dagelijks meer rust en ontspanning in je lichaam en hoofd
 • Je leert met meer compassie naar jezelf en anderen te kijken
 • Transformeer langzaam naar een leven dat bij je past
 • Vanuit de stilte komen de mooiste inzichten binnen
 • Je kunt beter omgaan met emoties en gevoelens
 • Je krijgt meer spirituele verdieping in je leven
 • Je gaat beter slapen en krijgt meer energie

Lijkt deze training iets voor jou?

Jarenlang heb ik verschillende cursussen en trainingen gevolgd op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en het verminderen van stress. Ook coach ik al enkele jaren mensen met verschillende stressklachten.

En in deze praktische training leer ik je alles wat ik de afgelopen jaren geleerd heb.

Je hoeft dus geen peperdure trainingen te volgen of tientallen boeken te lezen. Dat heb ik namelijk al voor je gedaan. En ik heb al deze kennis samengevat in deze online training.

Deze training is een ideale stap voor je als je graag op een gemakkelijke manier, zonder gedoe, meer ontspanning wilt in je leven. Deze training is zowel praktisch als diepgaand.

En vergeet niet, dat je 100% tevredenheidsgarantie hebt he!

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik contact opnemen?

Heb je een vraag die niet op deze webpagina staat? Neem dan contact op via:

info@nickdewaard.nl

– 06 34 26 19 24 (Nick)

Is deze training voor iedereen?

Ja, iedereen kan met deze training meedoen. Of je nu last hebt van paniekaanvallen, in een burn-out zit of stress ervaart: je gaat sowieso veel leren van deze training.

Welke resultaten kan ik ongeveer verwachten?

Dat is natuurlijk afhankelijk van jouw situatie en de stressklachten waar je last van hebt. De dingen die ik vaak terug hoor zijn: beter slapen, minder stress (uiteraard), meer creativiteit, betere focus op het werk, minder last van angst, beter gevoel van eigenwaarde, beter grenzen aangeven, gelukkig en rustiger zijn.

Zijn mijn gegevens veilig als in online betaal?

Vandaag de dag zijn de online betalingssystemen veiliger als pinnen bij een pinautomaat op straat. Het account wat ik gebruik (PayPro) gebruikt een veilige SSL verbinding om jouw informatie te beschermen. Ook heb ik geen toegang tot jouw betalingsgegevens. Paypro staat erom bekend zeer veilig te zijn.

Ik heb al ervaring met dit soort cursussen, is dit dan iets voor mij?

Ja. Deze cursus is namelijk uniek omdat ik mijn eigen methode erin uitdraag. Geen enkele andere coach kent deze methode. Het kan zijn dat je bepaalde dingen uit de training herkent, dan geeft dat alleen maar een goede bevestiging. Maar grote kans dat er veel nieuwe dingen naar voren komen.

Wanneer kan ik starten?

Als je wilt, kun je nu direct starten. Even aanschaffen en je kunt aan de slag! 🙂

Kan ik de oefeningen altijd en overal doen?

Jazeker! Dat maakt de training ook zo praktisch. Je bent niet gebonden aan een tijd, spullen of ruimte. Je kunt het elk moment van de dag doen, waar en wanneer je maar wilt. Ik heb weleens teruggekregen dat iemand in het vliegtuig bezig was met een opdracht! 

Wat moet ik doen als ik problemen ervaar?

Neem dan even contact op met info@nickdewaard.nl. Ik help je uiteraard graag verder.

Kan ik deze cursus ook volgen op mijn tablet/telefoon?

Ja, dat kan! Het enige wat je nodig hebt is je e-mail (omdat ik je elke dag een mailtje ga sturen).

Wat moet ik doen als ik toch niet tevreden ben over deze training?

Mail me dan eventjes! Krijg je gewoon je geld terug. 🙂

Bijna klaar. Vul onderstaande gegevens in en ontvang direct het e-book!

Gelukt! Je wordt nu doorgestuurd.