Nemen stress- en angstklachten een groot deel van jouw dag in beslag?

“In 6 weken herstellen van je stressklachten en de bijkomende angsten met mijn Stress & Angst Vrij Programma.”

 • Compleet online programma o.b.v. meer dan 10 jaar ervaring
 • Ontdek mijn eigen unieke methode hoe het wél lukt om te herstellen
 • Geschikt voor alle klachten die voortkomen uit stress en angst
 • Leer van een ervaringsdeskundige die zelf hersteld is van zijn klachten
 • Inclusief effectieve opdrachten, tools en vele extra’s voor in het dagelijks leven
 • 100% Tevredenheidsgarantie

Unieke methode door evaringsdeskundige (dit vind je nergens anders)

Gemiddeld beoordeeld met een 9,2

Een jaar lang toegang en beschikbaar wanneer jij dat wilt

Speciaal voor stress- en angstklachten herstel

Bekijk eerst deze korte video en ontdek of dit programma ook jou kan helpen.

In dit programma heb ik meer geleerd dan 7 jaar bij de psycholoog. In eerste instantie was ik een beetje sceptisch, want had geen ervaringen met online programma’s. Maar deze cursus is super waardevol en totaal geen grote investering. Het is elke euro waard! Thnx Nick!

Froukje

Ik heb dit programma gevolgd omdat ik vanuit de stress op mijn werk veel stressklachten ervaarde en daar angstig van werd. Middels dit programma heb ik ontdekt hoe ik deze klachten kan verminderen en geen last meer heb van angst. Beste investering uit m’n leven.

Kees-Jan

Zijn deze gedachtes herkenbaar?

 • “Als ik even een weekje vrij neem voel ik me daarna vast weer beter.”
 • “Ik hoor van iedereen dat ik moet loslaten, maar het lukt me telkens niet.”
 • “Gaat dit ooit nog over?”
 • “Accepteren is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Ik blijf elke keer weer vechten tegen die vervelende klachten.”
 • “Ik kan soms wel uren lopen piekeren over van alles en nog wat.”
 • “Ik weet wel wat ik moet doen, maar niet hoe ik het moet doen.”
 • “Ik heb al zoveel dingen geprobeerd zoals meditatie, yoga, ademhalingsoefeningen, mindfulness, fysiotherapie, een psycholoog of therapeut.”
 • “Waarom val ik telkens terug in die stress en angstklachten?”
 • “Mijn grootste angst is dat dit nooit meer over gaat.”

  En wil je graag het volgende weer ervaren?

  • Meer rust in je hoofd en lichaam
  • Geen last meer hebben van angst
  • Minder vechten tegen al die klachten die je hebt, omdat het zoveel energie kost
  • Stoppen met het zoeken naar oplossingen op Google
  • Eindelijk weer jezelf op nummer 1 zetten en je focussen op je herstel
  • Een juiste balans ervaren tussen inspanning en ontspanning
  • Leren om écht los te laten, ook mentaal
  • Weer genieten van het leven zonder continu bezig te zijn met al die angsten en stressklachten

  Nick en Irene samen

  Maar zit je vast in dit vicieuze stress en angstcirkeltje?

  Als we voor het eerste stress- of angstklachten krijgen, schrikken we. We weten niet precies wat er allemaal gebeurt en willen zo snel mogelijk actie ondernemen om deze gevoelens niet meer te hoeven ervaren.

  We zijn erop gericht om de klachten aan te pakken en te verminderen. We gaan allerlei dingen doen om de klachten niet meer te hoeven voelen.

  We proberen dus de situatie onder controle te krijgen. Maar dit is juist wat NIET werkt voor de lange termijn.

  Waarom niet? Omdat je dan namelijk het gevolg aan het oplossen bent. Terwijl alles een oorzaak heeft én een gevolg.

  Als we ons alleen maar focussen op het gevolg, dan helpt dit slechts tijdelijk. Maar alles komt na een tijdje weer net zo hard terug.

  En zo kom je in het volgende cirkeltje terecht:

  Je wilt de oorzaak aanpakken om langdurig te kunnen herstellen.

  We kunnen nog zoveel ontspanningsoefeningen en therapieën doen als we willen, maar zodra we de kern van onze klachten niet aanpakken, zul je altijd nieuwe stress aanmaken en daarmee ook nieuwe klachten.

  Gelukkig biedt het ‘Stress & Angst Vrij Programma’ de oplossing!

  • 6 Weekse cursus verdeeld over 10 modules
  • Biedt alles wat je nodig hebt om te herstellen van je stressklachten met de bijkomende angsten
  • Stap-voor-stap methode voor langdurig herstel
  • Begeleid door Nick de Waard, ervaringsdeskundige burn-out, stress en angst herstel.
  • 24/7 toegang tot alle modules in de online leeromgeving
  • BONUS 1: E-book – “In 3 Minuten Minder Angst” (t.w.v. €15)
  • BONUS 2: E-book – “Ontspanmomentjes” (t.w.v. €15)
  • BONUS 3: E-book – “De Ultieme Meditatie Gids” (t.w.v. €20)
  • BONUS 4: Mini Cursus – “Stress Ontladen” (t.w.v. €20)
  • BONUS 5: “15 Effectieve Meditaties” (t.w.v €35)
  • 100% Tevredenheidsgarantie

  Waarom gaat het Stress & Angst Vrij Programma jou dan wel helpen?

  Wat veel mensen niet weten is dat onder elke vorm van stress een vorm van angst en controle ligt.

  Want, waarom verergeren jouw stress- en angstklachten alleen maar, terwijl je juist zo hard bezig bent om dit te herstellen?

  Wat veel mensen niet weten is dat het piekeren, focussen op het wegkrijgen van je klachten, allerlei dingen moeten doen om het te verhelpen, afleiding zoeken, de controle houden op de situatie en van ’s ochtend tot ’s avonds laat bezig zijn om klachten te verminderen (en ga zo maar door) allemaal manieren zijn die juist extra stress geven.

  Waarom geeft dit juist stress?

  Omdat het voor ons lichaam niet uitmaakt WAT we doen, maar HOE we het doen.

  Je kunt 8 uur per dag ademhalingsoefeningen en meditaties doen, maar als je mediteert vanuit controle om ergens te kunnen komen, sta je nogsteeds in de controle- en stressmodus en zal je meditatie dus (helaas) weinig effect hebben.

  De stress en bijkomende angsten komen dan als een boemerang weer terug.

  Of als je een rondje aan het lopen bent, maar alleen maar bezig bent in je hoofd met het piekeren en zorgen maken, dan zul je waarschijnlijk helemaal uitgeput zijn na het rondje lopen, omdat je in de stressmodus stond.

  Wij denken dan: “Ja maar ik heb toch een rondje gelopen dus ik moet nu toch rustiger zijn.” Nee, je was geen rondje aan het lopen, je was aan het rennen in je hoofd (piekeren) en dus stress aan het aanmaken.

  En zo werkt het met alles wat we doen.

  Hoe harder wij ons best doen vanuit controle en spanning, hoe meer stress we aanmaken in ons lichaam. Dit is super vermoeiend. 

  En daarom lukt het ons niet om langdurig te herstellen.

  We zijn namelijk continu bezig met het oplossen van onze symptomen terwijl de oorzaak alleen maar voor nieuwe klachten zorgt.

  In dit programma ga je uit die controle modus stappen en ga je vanuit ontspanning aan de slag met de oorzaak én de symptomen van jouw stress- en angstklachten voor een langdurige oplossing.

  Dit programma is iets voor jou als…

  • Je graag wilt weten welke stappen je kunt zetten zodra je gespannen bent of paniekgevoelens hebt.
  • Je wilt weten wat je moet doen om te herstellen van je stressklachten
  • Je meer rust in je hoofd wilt, waardoor je veel meer kunt genieten van de kleine dingen in het leven.
  •  Je niet meer die angstige persoon wilt zijn, maar gewoon weer wilt meedoen in de maatschappij. Ook jij bent normaal en zo wil jij jezelf ook graag weer zien. 

  • Je graag wilt leren hoe je het beste om kunt gaan met angst waardoor het jou niet meer beperkt
  • ✓ Je graag weer vertrouwen wilt hebben in jezelf en het proces waar je in zit
  •  Je weer energie over wilt houden voor de dingen die belangrijk voor jou zijn, zoals familie.
  •  Je graag met ‘minder moeten’ door het leven wilt gaan.
  •  Je volgende stappen wilt zetten in jouw herstelproces.

  Wat deelnemers van dit programma zeggen:

  Je merkt aan alles dat Nick exact weet waar je doorheen gaat. Ik ervaarde zoveel herkenning in de video’s en werkboeken, dat vond ik erg fijn. Dankzij dit programma weet ik hoe ik met mijn angsten moet omgaan en heb ik veel minder last van m’n klachten. Ik voel eindelijk weer meer rust in mezelf.

  Johan

  Ik zat niet lekker in mijn vel en dit programma is een manier om tot rust te komen.

  Door inzichten uit het programma kom ik ook tot ontspanning. Tijdens deze cursus heb ik veel geleerd over mijzelf, mijn lijf, mijn valse overtuigingen, angsten etc. Het levert mij rust, ontspanning, en soms ook oplossingen of inzichten. Het geeft mij ook zelfvertrouwen waardoor ik weer beter kan communiceren, niet alleen met anderen maar ook met mezelf.

  Dankzij de rust voel ik me nu ook weer beter verbonden met mijn lichaam waar ik nu veel meer op vertrouw.

  Dit programma kan ik absoluut aanraden voor als je last hebt van diverse stress gerelateerde klachten!

  Nancy

  Dankzij dit programma heb ik de rust in mijn lichaam en hoofd terug. Het programma zit vol met praktische en diepgaande oefeningen die snel verlichting van mijn klachten geven. De kennis van Nick is iets wat ik nog nergens anders had gevonden. Je merkt gewoon dat hij een ervaringsdeskundige is en daardoor een stuk dieper gaat.

  Brechtje

  Ik kan weer LEVEN. Dit programma heeft me bizar veel inzicht gegeven in mezelf en mijn manier van hoe ik met de angst omga. Dit programma was voor mij het kantelpunt. Ik ben blij dat ik gestart ben. Geen last meer van angst en intrusies enzo. Echt zo blij!

  Greetje

  Voor een lange tijd heb ik last gehad van angstgevoelens die dagelijks mijn leven beheersten. Ik had de angst om de controle te verliezen en voelde me vaak opgesloten in mijn eigen gedachten.

  Toen ik dit programma ontdekte hielp me dat om stap voor stap deze angstaanvallen aan te pakken en zelfs te overwinnen! Ik heb o.a. geleerd hoe ik mijn gedachten kan kalmeren en mijn lichaam kan ontspannen. Ik heb ook geleerd wat wel lukt om mijn angsten te accepteren en dat vechten dus echt geen zin heeft maar juist alleen maar erger maakt.

  Nick z’n benadering is praktisch. Je merkt gewoon dat hij het zelf ook heeft meegemaakt. Gelukkig geen zweverig gedoe, daar houd ik niet zo van.

  Ik ben heel erg blij dat dit programma op mijn pad is gekomen. Nooit verwacht dat het zou lukken via een online programma!

  Anouk

  Dit is het Stress & Angst Vrij Programma!

  Wat kun je verwachten als je gaat starten? Dat leg ik uit in deze korte video!

  Inhoud van het programma

  Klik op het oranje plusje om de informatie uit te klappen.

  Module 1: Ontstaan klachten & Hoe je weer kunt herstellen

  Les 1 – Start van het programma + opdracht
  Les 2 – Wie wil ik zijn en waar wil ik naartoe?
  Les 3 – Hoe ontstaan jouw stressklachten en hoe kun je wél herstellen?
  Les 4 – Hoe ontstaat angst?
  Les 5 – Gaat dit ooit nog over?
  Werkboek Module 1

  Module 2: Stressvolle Patronen elimineren & Stoppen met vechten

  Les 1 – Stoppen met vechten
  Video-opdracht: Bereidheid
  Les 2 – Persoonlijk voorbeeld “Stoppen met Vechten”
  Les 3 – The Path of Non Resistance
  Les 4 – Stressvolle patronen die klachten veroorzaken
  Les 5 – De pijn wilt ons wat leren
  Werkboek Module 2

  Module 3: Omgaan met angstige gedachtes & lange termijn oplossingen voor angst

  Herhaling van vorige week
  Start hier
  Les 1 – Wat zijn gedachten?
  Les 2 – Strategieën om je gedachten niet te voelen
  Les 3 – Lange Termijn oplossing vs Korte Termijn oplossing.
  Les 4 – Strategie loslaten
  Les 5 – Waarom het snel teveel voor je is
  Werkboek module 3

  Module 4: Angst verminderen & Strategieën om angst niet te voelen

  Herhaling van vorige module
  Les 1 – Pijn of Terror?
  Les 2 – Kwek
  Les 3 – Doomscenario’s
  Les 4 – Wat te doen met een overspoeling van angst?
  Werkboek Module 4

  Module 5: Stoppen met Moeten & Streng zijn voor jezelf

  Herhaling van de vorige module
  Les 1 – Moetjes formuleren
  Les 2 – Stoppen met Moetjes
  Les 3 – Streng voor jezelf zijn
  Les 4 – Dankbaarheid oefenen
  Werkboek module 5

  Module 6: Meer rust door Meditatie & Bewustwording

  Herhaling van vorige module
  Les 1 – Intro video
  Les 2 – Wat is Meditatie?
  Les 3 – Alléén Meditatie kan ons rust geven
  Les 4 – Hoe moet je mediteren?
  Les 5 – Aanwezig zijn in het Moment
  Werkboek module 6
  BONUS: Ebook Meditatie

  Module 7: Meer rust door te luisteren naar je gevoel

  Herhaling van vorige module
  Les 1 – Intro
  Les 2 – Je lichaam voelen
  Les 3 – Gevoel wilt gevoeld worden
  Werkboek module 7
  BONUS: ‘Ontspanmomentjes’ boek

  Module 8 - Stoppen met Piekeren & Hoe omgaan met een 'terugval'?

  Herhaling van vorige week
  Les 1 – Piekeren is stress
  Les 2 – Terugval bestaat niet
  Les 3 – Wat vraagt het NU van mij?
  Les 4 – Ik heb vs ik ben
  Werkboek Module 8

  Module 9: Acceptatie & Loslaten verdieping

  Herhaling van vorige week
  Les 1 – Leven vanuit Acceptatie
  Les 2 – Oude pijn loslaten
   Les 3 – Zorgen loslaten
   Les 4 – Angst accepteren
   Les 5 – Angst voor de angst loslaten
  Werkboek module 9

  Module 10 - Herhaling van key-points programma

  Les 1 – Hoe nu verder?

  Hoe werkt het?

  Na aanschaf krijg je een jaar lang toegang tot het programma in de online leeromgeving!

  ✓ Na de betaling ontvang je binnen 5 minuten je inloggegevens en kun je meteen starten

  Elke week gaat er een nieuwe (of twee) module open (totaal 6 weken)

  Elke module bestaat uit een combinatie van video’s, oefeningen, filmpjes en je krijgt er een volledig werkboek bij. Je gaat per week aan de slag met de lessen voor die week. 

  ✓ De lessen zitten vol met inzichten en praktische oefeningen om je bewustzijn te vergroten om voor lange termijn je stress- en angstgevoel te verminderen.

  ✓ Je mag alle oefeningen, werkboeken en video’s ook na het programma gebruiken als houvast om te blijven oefenen.

  Hoeveel tijd ben ik kwijt aan dit programma?

  Wees niet bang dat het teveel is. Ik heb het programma in kleine, behapbare stukjes opgedeeld. Ook als je een druk leven hebt, is dit programma goed te doen. 

  Je bent ongeveer 30 minuten per dag kwijt aan dit programma voor 3-4 dagen per week. Probeer voor jezelf die tijd vrij te maken, want meer momentjes voor jezelf is erg belangrijk.

  Tijdelijk Gratis Bonus:
  “Het Ontspan Pakket”
  (t.w.v. €105)

  Je krijgt de volgende bonussen als je nu start met het programma!

  Bestaande uit 5 BONUSSEN:

  • E-book – “In 3 Minuten Minder Angst” (t.w.v. €15)
   De BAB-Methode gaat je hierbij helpen
  • E-book – “Ontspanmomentjes” (t.w.v. €15)
   Meer dan 80 ontspanmomentjes om door de dag heen snel meer rust te ervaren
  • E-book – “De Ultieme Meditatie Gids” (t.w.v. €20)
   Leer stap-voor-stap mediteren én volhouden
  • Mini Cursus – “Stress Ontladen” (t.w.v. €20)
   Leer een snelle en gamekkelijke manier om stress te ontladen
  • Inclusief – “15 Effectieve Meditaties” (t.w.v €35)
   Bewezen effectieve meditaties voor meer rust in je hoofd

  Klaar voor de volgende stappen in je herstel?
  Meld je dan aan!

  Reguliere prijs €347. Alleen deze week nog eenmalig:

  € 147

  (totale waarde van dit programma is meer dan €900)

  Je kunt binnen 5 minuten starten

  100% Tevredenheidsgarantie

  De cursisten die dit programma hebben doorlopen vinden het heel waardevol. Daarom bied ik een 100% tevredenheidsgarantie. Kom je ergens niet uit, heb je vragen of loop je vast? Dan sta ik voor je klaar om binnen 24 uur je vragen te beantwoorden. Vind je het uiteindelijk niks? Dan kun je binnen 14 dagen je geld terugkrijgen.

   

  Andere cursussen zijn (veel) duurder, is dit dan een flut programma?

  Heel eerlijk: met prijs kun je geen kwaliteit uitdrukken. Toen ik in mijn burn-out zat heb ik voor duizenden euro’s gespendeerd aan trainingen en programma’s, maar niks hielp me voor lange termijn. Zonde.

  Ik zie ook dat er op dit moment soortgelijke programma’s worden aangeboden voor meer dan €1500. Dit wil ik niet. Dat voelt voor mij niet goed. Ik wil dat goede hulp toegankelijk is voor iedereen. En dat bied ik je middels dit programma.

  En eerlijk: ik denk dat dit programma in waarde meer dan €900 waard is. Maar jij kunt dus nu starten voor een veel lager bedrag. 🙂

  Al jouw angst- en stressklachten hebben een oorzaak.

   

  Neem de oorzaak weg, wordt weer ontspannen en je klachten zullen vervolgens wél gaan afnemen.

   

  In dit programma leer je hoe je dat stap-voor-stap kunt doen.

  Hier is mijn belofte aan jou…

  Ik heb inmiddels meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van het herstellen van stress en angstklachten. Doordat ik zelf ook door een herstelproces heen ben gegaan weet ik uit ervaring wat werk en niet werkt. Dit zie ik ook terug bij de deelnemers.

  Ik ben ervan overtuigd dat iemand die ervaringsdeskundige is jou veel beter kan helpen, omdat die persoon snapt dat er veel meer bij komt kijken dan alleen wat ontspanningsoefeningen

  Ik heb mijn uiterste best heb gedaan om het programma zo in te richten dat jij ook de resultaten gaat behalen. Tot dusverre heeft elke deelnemer vernieuwende inzichten opgedaan en een (flinke) vermindering van klachten (reviews kun je hier lezen), dus ik geloof er sterk in dat jij ook vooruitgang kunt boeken met dit programma.

  Het is belangrijk om te leren herkennen wat er onder het gevoel van stress ligt. Dit gevoel kan zwaar aanvoelen en overweldigend zijn, waardoor de angst ontstaat dat het niet zal verdwijnen.

  Door dit gevoel te herkennen en de werkelijke oorzaak aan te pakken, kun je het uiteindelijk ook loslaten. Het is niet de situatie zelf die losgelaten moet worden, maar de oorzaak van het stressgevoel.

  Op deze manier kun je een langetermijnstrategie ontwikkelen. Ook als je al een tijdje bezig bent.

  Werkt dit programma ook voor mij?

  Dit programma heeft al veel mensen geholpen met diverse klachten. De klachten die verholpen en verminderd zijn vallen onder twee categorieën. Misschien zitten jouw klachten hier ook wel tussen? Op alfabetische volgorde:

  Fysieke stress symptomen:
  Ademhalingsproblemen, benauwd, buikpijn, chronische stress, flauwvallen, hartkloppingen, hoofdpijn, inwendig trillen lichaam, niet kunnen eten, oorsuizen, pijn in je middenrif, pijn of druk op de borst, rugpijn, schokjes in hoofd, spierpijn, steken in hoofd, tintelingen, zweten.

  Mentale stress symptomen en Angsten:
  Angst om niet te kunnen slapen, angst voor de angst, angst voor overgeven, angst voor de dood, angst om nooit meer beter te worden, depressie, derealisatie, duizeligheid, geheugenverlies, leeg gevoel, mentaal oververmoeid, niet kunnen slapen, onrust in je hoofd, verwardheid, niet lekker in je vel zitten, opgejaagd gevoel.

  Begin met dit programma en ervaar de voordelen…

  • Je ervaart dagelijks meer rust en ontspanning in je lichaam en hoofd
  • Angsten hebben geen heftige impact meer op je leven en verdwijnen
  • Van ‘verstandelijk snappen’ naar voelen wat je kunt doen
  • Je kunt beter omgaan met emoties en gevoelens
  • Je gaat beter slapen en krijgt meer energie
  • Minder lichamelijke spanningsklachten
  • Verlos je zelf van al dat piekeren
  • Herstel voor lange termijn

  Nog meer ervaringen van anderen

  Erik is verlost van zijn piekergedachten

  Het programma heeft een praktische aanpak hoe je het beste kunt omgaan met angst en piekergedachten. Zelf heb ik veel last van gehad van dat malen in mijn hoofd.

  Dankzij Nick en dit programma heb ik geleerd hoe ik hier het beste mee om kan gaan en ervaar ik al een aantal weken veel meer rust.

  Ook is het fijn dat Nick zijn ervaringen deelt hoe het hem gelukt is, want dat geeft net dat beetje extra houvast!

  Erik

  José is veel relaxter dan voorheen

  Ik zit inmiddels in week 6 van dit programma en voel me al veel relaxter dan voorheen. Dit programma is zo fijn omdat Nick niet zegt wat je allemaal ‘moet’ doen. Hij neemt je gewoon mee in het proces hoe het zit en dat geeft zoveel duidelijkheid en overzicht. En dat geeft juist vertrouwen.

  José

  Een uniek online programma ontwikkelt door een ervaringsdeskundige!

  Aangenaam, mijn naam is Nick de Waard.

  Jarenlang heb ik verschillende cursussen, trainingen, therapieën en psychologen gevolgd om zelf te kunnen herstellen. Ook coach ik al enkele jaren mensen met verschillende stressklachten.

  Inmiddels heb ik al meer dan 500 mensen mogen helpen met hun stress- en angstklachten.

  Ik heb dus een rijke ervaring en durf te zeggen wat wel en niet werkt.

  En in dit praktische online programma leer ik je alles wat ik de afgelopen jaren geleerd heb.

  Je hoeft dus geen peperdure trainingen te volgen of tientallen boeken te lezen. Dat heb ik namelijk al voor je gedaan. En ik heb al deze kennis samengevat in dit online programma.

  Dit online programma is dé ideale volgende stap voor je als je graag wilt ontdekken wat je er nodig is om langdurig te kunnen herstellen van je stress- en angstklachten.

  En vergeet niet, dat je 100% tevredenheidsgarantie hebt he!

  Nog even in het kort:

  • 6 Weekse cursus verdeeld over 10 modules
  • Biedt alles wat je nodig hebt om te herstellen van je stressklachten met de bijkomende angsten
  • Stap-voor-stap methode voor langdurig herstel
  • Begeleid door Nick de Waard, ervaringsdeskundige burn-out, stress en angst herstel.
  • 24/7 toegang tot alle modules in de online leeromgeving
  • BONUS 1: E-book – “In 3 Minuten Minder Angst” (t.w.v. €15)
  • BONUS 2: E-book – “Ontspanmomentjes” (t.w.v. €15)
  • BONUS 3: E-book – “De Ultieme Meditatie Gids” (t.w.v. €20)
  • BONUS 4: Mini Cursus – “Stress Ontladen” (t.w.v. €20)
  • BONUS 5: “15 Effectieve Meditaties” (t.w.v €35)
  • 100% Tevredenheidsgarantie (niet goed = geld terug) 

  Voelt het goed om hier mee aan de slag te gaan?
  Meld je dan aan voor slechts:

  Reguliere prijs €347. Alleen deze week eenmalig:


  € 147

  (totale waarde van dit programma is meer dan €1100)

  Inclusief 100% tevredenheidsgarantie

  Veelgestelde vragen

  Hoeveel tijd zal het in beslag nemen?

  Er zijn 10 modules en extra bonus materiaal die je kunt volgen. Een aantal van deze oefeningen nemen tijd in beslag. Verandering heeft namelijk tijd nodig. Helaas bestaat er geen ‘simpel trucje’ die je van al je klachten gaat af helpen.

  Je bent niet verplicht om dagelijks in te loggen, ook niet wekelijks. Het allerbelangrijkste is namelijk dat je de kennis en inzichten vanuit het programma gaat toepassen in je dagelijks leven. Dit is waar de grootste vooruitgang wordt geboekt, niet door de hoeveelheid tijd die je inlogt.

  Qua motivatie kan ik je niet veel bieden. Als je verandering wilt zal dat echt uit jezelf moeten komen. Als je ervoor kiest om niet te starten, betekent dit simpelweg dat je klachten nog niet ernstig genoeg zijn. Soms moet het helaas nog erger worden voordat je er echt klaar voor bent.

  Als jij bereidt bent om in jezelf te investeren, is de kans groter dat jij je doelen gaat behalen. En als je er nog niet klaar voor bent, is dat natuurlijk helemaal oké. Uiteindelijk ben jij degene die verandering teweeg kan brengen.

   

  Ik krijg al hulp van een psycholoog of therapeut, wat nu?

  Het heeft een reden dat je nu op deze website aan het zoeken bent naar een oplossing. Misschien voel je al wel aan dat je niet verder komt met de huidige begeleiding?

  Wat ik van veel cliënten terug hoor is dat ze bij mij juist hele andere dingen leren dan bij een reguliere therapeut of psycholoog. Dit komt omdat ik mijn kennis deel met een flinke dosis ervaring. Een soort diepere laag die je alleen kunt meegeven als je zelf ook door een herstelproces heen bent gegaan. En juist die diepere laag zorgt voor langdurig herstel.

  Daarnaast kan dit programma juist een hele mooie aanvulling zijn op de begeleiding die je al krijgt. Je kunt namelijk 24/7 bij de modules en oefeningen komen zonder dat je hiervoor een afspraak hoeft in te plannen. Op momenten dat het wat minder gaat, kun je dit programma er dus altijd bijpakken.

  Een basis GGZ-psycholoog biedt doorgaans slechts 4, 6, 9 of 11 sessies aan voordat de behandeling wettelijk moet worden afgerond. Met dit programma heb je veel meer tijd om te oefenen en het geleerde in je dagelijks leven te integreren.

   

  Wanneer en hoe kan ik starten?

  Na aanschaf van dit programma krijg je binnen 5 minuten automatisch inloggegevens in je mail waarmee je van start kunt gaan.

   

  Ik vind het toch te duur

  We vinden iets te duur op het moment dat we nog niet overtuigd zijn dat het ons kan helpen. Als ik jou een magische pil kan geven die 147 euro kost en je van al je klachten af helpt, vind je dat dat alsnog duur? Waarschijnlijk zou je het direct aanschaffen. Als je dus nog twijfels hebt, stuur me dan gewoon even een mailtje op info@nickdewaard.nl en deel je twijfels. Ik help je graag verder in het maken van een juiste keuze.

   

  Hoelang duurt dit programma?

  Je kunt er zolang over doen als je wilt. Het programma duurt ongeveer 6 weken. De bonussen zijn:

  BONUS 1: E-book – “Alles over Stress”
  BONUS 2: E-book – “Ontspanmomentjes”
  BONUS 3: E-book – “De Ultieme Meditatie Gids”
  BONUS 4: Mini Cursus – “Stress Ontladen”
  BONUS 5: “15 Effectieve Meditaties”

   

  Kan ik dit programma ook volgen als ik niet zo handig ben met online?

  Tuurlijk, ik beloof je dat dit qua leeromgeving super simpel is om te volgen.

  Het ‘Stress & Angst Vrij Programma’:

  • Eindelijk rust in je hoofd
  • Niet meer afhankelijk van al die piekergedachten
  • Minder moeten, maar meer willen
  • Meer aanwezig zijn in het “nu”
  • Meer vertrouwen in je lichaam
  • Minder last van stress- en angstklachten
  • Angsten hebben minder lading en impact op je

  Je kunt binnen 5 minuten starten

  Bijna klaar. Vul onderstaande gegevens in en ontvang direct het e-book!

  Gelukt! Je wordt nu doorgestuurd.