Nemen stress- en angstklachten een groot deel van jouw dag in beslag?

“In 6 weken herstellen van je stressklachten en de bijkomende angsten met mijn Stress & Angst Vrij Programma.”

 • Compleet online programma o.b.v. meer dan 10 jaar ervaring
 • Ontdek mijn eigen unieke methode hoe het wél lukt om te herstellen
 • Geschikt voor alle klachten die voortkomen uit stress en angst
 • Leer van een ervaringsdeskundige die zelf hersteld is van zijn klachten
 • Inclusief effectieve opdrachten, tools en vele extra’s voor in het dagelijks leven
 • 100% Tevredenheidsgarantie

Unieke methode door evaringsdeskundige (dit vind je nergens anders)

Gemiddeld beoordeeld met een 9,2

Een jaar lang toegang en beschikbaar wanneer jij dat wilt

Speciaal voor stress- en angstklachten herstel

Bekijk eerst deze korte video en ontdek of dit programma ook jou kan helpen.

In dit programma heb ik meer geleerd dan 7 jaar bij de psycholoog. In eerste instantie was ik een beetje sceptisch, want had geen ervaringen met online programma’s. Maar deze cursus is super waardevol en totaal geen grote investering. Het is elke euro waard! Thnx Nick!

Froukje

Ik heb dit programma gevolgd omdat ik vanuit de stress op mijn werk veel stressklachten ervaarde en daar angstig van werd. Middels dit programma heb ik ontdekt hoe ik deze klachten kan verminderen en geen last meer heb van angst. Beste investering uit m’n leven.

Kees-Jan

Vertel, ben jij dit?

 • “Als dit nog zo langer doorgaat, draai ik helemaal door.”
 • “Gaat dit ooit nog over?”
 • “Ik heb al van alles geprobeerd, maar niets heeft écht geholpen.”
 • “Ik ben waarschijnlijk die persoon waarbij het niet goed komt.”
 • “Ik wil weer genieten, maar ik voel me continu gespannen.”
 • “Ik kan soms wel uren lopen piekeren over van alles en nog wat.”
 • “Ik heb al zoveel dingen geprobeerd zoals meditatie, yoga, ademhalingsoefeningen, mindfulness, fysiotherapie, een psycholoog of therapeut.”
 • “Ik voel me eenzaam, omdat niemand me lijkt te begrijpen.”
 • “Waarom val ik telkens terug in die stress en angstklachten?”
 • “Mijn grootste angst is dat dit nooit meer over gaat.”

  En wil je graag het volgende weer ervaren?

  • Meer rust in je hoofd en lichaam
  • Weer genieten van de momenten in plaats van “wat als…” te denken
  • Geen last meer hebben van angst en dat opgejaagde gevoel
  • Minder vechten tegen al die klachten die je hebt, omdat het zoveel energie kost
  • Stoppen met het zoeken naar oplossingen op Google
  • Eindelijk weer jezelf op nummer 1 zetten en je focussen op je herstel
  • Leren om écht los te laten, ook mentaal
  • Weer genieten van het leven zonder continu bezig te zijn met al die angsten en stressklachten

  Nick en Irene samen

  Maar zit je vast in dit vicieuze stress en angstcirkeltje?

  Als we voor het eerste stress- of angstklachten krijgen, schrikken we. We weten niet precies wat er allemaal gebeurt en willen zo snel mogelijk actie ondernemen om deze gevoelens niet meer te hoeven ervaren.

  We zijn erop gericht om de klachten aan te pakken en te verminderen. We gaan allerlei dingen doen om de klachten niet meer te hoeven voelen.

  We proberen dus de situatie onder controle te krijgen. Maar dit is juist wat NIET werkt voor de lange termijn.

  Waarom niet? Omdat je dan namelijk het gevolg aan het oplossen bent. Terwijl alles een oorzaak heeft én een gevolg.

  Als we ons alleen maar focussen op het gevolg, dan helpt dit slechts tijdelijk. Maar alles komt na een tijdje weer net zo hard terug.

  En zo kom je in het volgende cirkeltje terecht:

  Je wilt de oorzaak aanpakken om langdurig te kunnen herstellen.

  We kunnen nog zoveel ontspanningsoefeningen en therapieën doen als we willen, maar zodra we de kern van onze klachten niet aanpakken, zul je altijd nieuwe stress aanmaken en daarmee ook nieuwe klachten.

  Gelukkig biedt het ‘Stress & Angst Vrij Programma’ de oplossing!

  Waarom gaat het Stress & Angst Vrij Programma jou dan wél helpen?

  (Stop even met scrollen en neem de tijd om dit te lezen)

  Ik heb zelf 8 jaar lang in een burn-out gezeten en ik heb de meeste therapie vormen wel gedaan of mij in verdiept, maar toch kwam ik niet verder.

  Dat is best gek, toch?

  Dit komt omdat ik zie dat de huidige reguliere mentale gezondheidszorg goed is voor ‘de basis’. Je krijgt adviezen mee die je tijdelijk kunnen helpen, maar toch val je elke keer terug.

  Dit komt omdat herstellen van klachten voor de meeste mensen (zoals jij) een stuk dieper gaat.

  Als je niet verder komt in het reguliere traject, dan speelt er meer bij jou (net zoals bij mij het geval was).

  En wat speelt er dan meer? Angst.

  Wat verstaan we onder angst? Geen vertrouwen hebben, piekeren, vermijden, je zorgen maken, controle houden over de situatie, en continu jezelf checken.

  Waarschijnlijk herken jij je wel in deze angstsymptomen, toch?

  Als dit het geval is, lees even door.

  Om te kunnen herstellen is het belangrijk dat we eerst ervoor zorgen dat we deze angst ontnemen en weer gaan vertrouwen. Waarom? Omdat angst altijd zorgt voor nieuwe stress.

  Stress en angst gaan hand in hand.

  We kunnen mediteren en ontspannen tot we een ons wegen, maar als we bang blijven en niet vertrouwen – dan zullen we voor de lange termijn altijd nieuwe stress ervaren en zullen onze klachten aanblijven.

  En dit is waarom we niet verder komen in ons herstel, omdat we teveel bezig zijn met het verminderen van de stress-symptomen, terwijl onze angst juist zorgt voor nieuwe stress. 

  Dit inzicht was voor mij een “turning point” in mijn herstel. Het is als dweilen met de kraan open.

  Zodra we niet kunnen vertrouwen en uit de “controle modus” stappen, is herstellen helaas onmogelijk.

  En daarom ben je hier, omdat je nog niet hersteld bent.

  Ik ben ervan overtuigd dat alleen een ervaringsdeskundige dit snapt.

  Want ook ik kreeg al die vage adviezen mee van al die hulpverleners.

  Ook ik was bang en had geen vertrouwen meer.

  Ook ik was wanhopig en wist op een gegeven moment gewoon niet meer wat ik moest doen.

  Waar jij nu doorheen gaat, heb ik het ook allemaal meegemaakt. Je bent niet uniek, want ik met honderden anderen zijn door dit proces gegaan.

  Het hoort er allemaal bij.

  Daarom weet ik wat er voor nodig is om te herstellen. En dat ga ik allemaal met je delen in dit Stress & Angst Vrij Programma.

  Ik ga je helpen om eerst terug te gaan naar vertrouwen. Want in vertrouwen ligt werkelijke ontspanning en in werkelijke ontspanning ligt je herstel.

  Vervolgens ga je ik je helpen om allerlei vaardigheden aan te leren die nodig zijn om stress te verminderen voor lange termijn. Dit zijn geen simpele tips, want die kun je overal vinden. Maar serieuze inzichten en oefeningen die je de rest van je leven meeneemt.

  Ook jij kunt weer herstellen.

  Want met jou zijn er al honderden mensen die ik heb geholpen en iedereen heeft stappen kunnen zetten. Dus ook jou lukt dat en ik ga je hierbij helpen.

  Ben jij klaar voor verandering?

  Klik dan op deze link om naar de inhoud van het programma te gaan.

  Wat zijn de resultaten na dit programma?

  • Je weet hoe je het beste om kunt gaan met angst waardoor het jou niet meer beperkt.
  • Je weet wat je moet doen om te herstellen van je stressklachten en je hebt daar al concrete stappen in gezet.
  • Je ervaart meer rust in je hoofd, waardoor je veel meer kunt genieten van de kleine dingen in het leven.
  •  Je bent niet meer die angstige persoon, maar gewoon weer iemand die meedoet in de maatschappij.

  • ✓ Je hebt weer vertrouwen in jezelf en het proces waar je in zit.
  •  Je hebt weer energie over voor de dingen die belangrijk voor jou zijn, zoals familie, vrienden en gezelligheid.
  •  Je gaat van ‘moeten’ naar ‘willen’.
  •  Je hebt minder last van triggers en je hebt de overspoeling van angst overwonnen

  Wat deelnemers van dit programma zeggen:

  Je merkt aan alles dat Nick exact weet waar je doorheen gaat. Ik ervaarde zoveel herkenning in de video’s en werkboeken, dat vond ik erg fijn. Dankzij dit programma weet ik hoe ik met mijn angsten moet omgaan en heb ik veel minder last van m’n klachten. Ik voel eindelijk weer meer rust in mezelf.

  Ook kan ik weer onbezorgd naar de supermarkt en verjaardagen gaan, terwijl dat voorheen voor mij echt geen pretje was.

  Johan

  Ik zat niet lekker in mijn vel en dit programma is een manier om tot rust te komen.

  Door inzichten uit het programma kom ik ook tot ontspanning. Tijdens deze cursus heb ik veel geleerd over mijzelf, mijn lijf, mijn valse overtuigingen, angsten etc. Het levert mij rust, ontspanning, en soms ook oplossingen of inzichten. Het geeft mij ook zelfvertrouwen waardoor ik weer beter kan communiceren, niet alleen met anderen maar ook met mezelf.

  Dankzij de rust voel ik me nu ook weer beter verbonden met mijn lichaam waar ik nu veel meer op vertrouw.

  Dit programma kan ik absoluut aanraden voor als je last hebt van diverse stress gerelateerde klachten!

  Nancy

  Dankzij dit programma heb ik de rust in mijn lichaam en hoofd terug.

  Het programma zit vol met praktische en diepgaande oefeningen die snel verlichting van mijn klachten geven. De kennis van Nick is iets wat ik nog nergens anders had gevonden. Je merkt gewoon dat hij een ervaringsdeskundige is en daardoor een stuk dieper gaat.

  Brechtje

  Ik kan weer LEVEN. 

  Dit programma heeft me bizar veel inzicht gegeven in mezelf en mijn manier van hoe ik met de angst omga. Dit programma was voor mij het kantelpunt. Ik ben blij dat ik gestart ben. Geen last meer van angst en intrusies enzo. Ik kan weer naar festivals, feestjes en gewoon weer m’n dingen oppakken die ik zo graag doe. Echt zo blij!

  Greetje

  Voor een lange tijd heb ik last gehad van angstgevoelens die dagelijks mijn leven beheersten. Ik had de angst om de controle te verliezen en voelde me vaak opgesloten in mijn eigen gedachten.

  Toen ik dit programma ontdekte hielp me dat om stap voor stap deze angstaanvallen aan te pakken en zelfs te overwinnen! Ik heb o.a. geleerd hoe ik mijn gedachten kan kalmeren en mijn lichaam kan ontspannen. Ik heb ook geleerd wat wel lukt om mijn angsten te accepteren en dat vechten dus echt geen zin heeft maar juist alleen maar erger maakt.

  Nick z’n benadering is praktisch. Je merkt gewoon dat hij het zelf ook heeft meegemaakt. Gelukkig geen zweverig gedoe, daar houd ik niet zo van.

  Ik ben heel erg blij dat dit programma op mijn pad is gekomen. Nu kan ik weer de moeder zijn voor mijn kinderen en weer leuke dingen doen op mijn werk. Nooit verwacht dat het zou lukken via een online programma!

  Anouk

  Dit is het Stress & Angst Vrij Programma!

  Wat kun je verwachten als je gaat starten? Dat leg ik uit in deze korte video!

  Hoe gaan we aan de slag?

  Dit programma is opgedeeld in 3 fases:

  • Fase 1: Duidelijkheid krijgen en opheldering (week 1-2)

  Je krijgt duidelijkheid over welke patronen jouw herstel in de weg zitten en wat herstellen betekent. Je snapt heel duidelijk waarom je last van je klachten hebt en wat je moet doen om weer te kunnen herstellen. Ook snap je waarom alles tot nu toe nog niet heeft gewerkt.

  • Fase 2: De angstige lading van je klachten wegnemen (week 2-3)

  In deze fase leer je alles wat je moet doen als je angst ervaart en wat je vooral niet moet doen. In deze fase krijg je weer het vertrouwen terug in je jezelf, je lichaam en het proces waar je in zit. Doordat de angst verminderd in deze fase merk je dat je rustiger wordt in je hoofd en je klachten minder heftig worden.

  • Fase 3: Stress verminderen en het legen van stress-emmer (week 4-6)

  In deze fase leer je vaardigheden waarmee je stopt om je stress-emmer te vullen. Ook weet je wat je vervolgens kunt doen om deze stress-emmer leeg te maken. Dit zorgt ervoor dat je minder gevoelig wordt voor angsten en je stressklachten steeds minder worden. Je weet na deze fase exact wat je moet doen om in vervolg niet weer een terugval te krijgen.

  Hoe ziet de inhoud eruit?

  Klik op het oranje plusje om de lessen te zien.

  Module 1: Ontstaan klachten & Hoe je weer kunt herstellen

  Les 1 – Start van het programma + opdracht
  Les 2 – Wie wil ik zijn en waar wil ik naartoe?
  Les 3 – Hoe ontstaan jouw stressklachten en hoe kun je wél herstellen?
  Les 4 – Hoe ontstaat angst?
  Les 5 – Gaat dit ooit nog over?
  Werkboek Module 1

  Module 2: Stressvolle Patronen herkennen & Stoppen met vechten

  Les 1 – Stoppen met vechten
  Video-opdracht: Bereidheid
  Les 2 – Persoonlijk voorbeeld “Stoppen met Vechten”
  Les 3 – The Path of Non Resistance
  Les 4 – Stressvolle patronen die klachten veroorzaken
  Les 5 – De pijn wilt ons wat leren
  Werkboek Module 2

  Module 3: Omgaan met angstige gedachtes & lange termijn oplossingen voor angst

  Herhaling van vorige week
  Start hier
  Les 1 – Wat zijn gedachten?
  Les 2 – Strategieën om je gedachten niet te voelen
  Les 3 – Lange Termijn oplossing vs Korte Termijn oplossing.
  Les 4 – Strategie loslaten
  Les 5 – Waarom het snel teveel voor je is
  Werkboek module 3

  Verdiepingsmodule: De Beste Methode Om Angst Te Overwinnen

  Ontdek in deze module de beste methode om angst te overwinnen.

  Stuur je angst in en ontvang een persoonlijke video over hoe jij jouw angst kunt overwinnen.

  Module 4: Angst verminderen & Strategieën om angst niet te voelen

  Herhaling van vorige module
  Les 1 – Pijn of Terror?
  Les 2 – Kwek
  Les 3 – Doomscenario’s
  Les 4 – Wat te doen met een overspoeling van angst?
  Werkboek Module 4

  Module 5: Stoppen met Moeten & Streng zijn voor jezelf

  Herhaling van de vorige module
  Les 1 – Moetjes formuleren
  Les 2 – Stoppen met Moetjes
  Les 3 – Streng voor jezelf zijn
  Les 4 – Dankbaarheid oefenen
  Werkboek module 5

  Module 6: Meer rust door Meditatie & Bewustwording

  Herhaling van vorige module
  Les 1 – Intro video
  Les 2 – Wat is Meditatie?
  Les 3 – Alléén Meditatie kan ons rust geven
  Les 4 – Hoe moet je mediteren?
  Les 5 – Aanwezig zijn in het Moment
  Werkboek module 6
  BONUS: Ebook Meditatie

  Module 7: Meer rust door te luisteren naar je gevoel

  Herhaling van vorige module
  Les 1 – Intro
  Les 2 – Je lichaam voelen
  Les 3 – Gevoel wilt gevoeld worden
  Werkboek module 7
  BONUS: ‘Ontspanmomentjes’ boek

  Module 8 - Stoppen met Piekeren & Hoe omgaan met een 'terugval'?

  Herhaling van vorige week
  Les 1 – Piekeren is stress
  Les 2 – Terugval bestaat niet
  Les 3 – Wat vraagt het NU van mij?
  Les 4 – Ik heb vs ik ben
  Werkboek Module 8

  Module 9: Acceptatie & Loslaten verdieping

  Herhaling van vorige week
  Les 1 – Leven vanuit Acceptatie
  Les 2 – Oude pijn loslaten
   Les 3 – Zorgen loslaten
   Les 4 – Angst accepteren
   Les 5 – Angst voor de angst loslaten
  Werkboek module 9

  Module 10 - Herhaling van key-points programma

  Les 1 – Hoe nu verder?

  Ik wil starten, hoe werkt het?

  Na aanschaf krijg je een jaar lang toegang tot het programma in de online leeromgeving!

  ✓ Na de betaling ontvang je binnen 5 minuten je inloggegevens en kun je meteen starten

  Elke week gaat er een nieuwe (of twee) module open (totaal 6 weken)

  Elke module bestaat uit een combinatie van video’s, oefeningen, filmpjes en je krijgt er meerdere werkboeken bij. Je gaat per week aan de slag met de lessen voor die week. 

  ✓ De lessen zitten vol met inzichten en praktische oefeningen om je bewustzijn te vergroten om voor lange termijn je stress- en angstgevoel te verminderen.

  ✓ Je mag alle oefeningen, werkboeken en video’s ook na het programma gebruiken als houvast om te blijven oefenen.

  Hoeveel tijd ben ik kwijt aan dit programma?

  Wees niet bang dat het teveel is. Ik heb het programma in kleine, behapbare stukjes opgedeeld. Ook als je een druk leven hebt, is dit programma goed te doen.

  Je bent ongeveer 15 minuten per dag kwijt aan dit programma voor 3-4 dagen per week. Probeer voor jezelf die tijd vrij te maken, want meer momentjes voor jezelf is erg belangrijk.

  Tijdelijk Gratis Bonus:
  “Het Ontspan Pakket”
  (t.w.v. €105)

  Je krijgt de volgende bonussen als je nu start met het programma!

  Bestaande uit 5 BONUSSEN:

  • E-book – “In 3 Minuten Minder Angst” (t.w.v. €15)
   De BAB-Methode gaat je hierbij helpen
  • E-book – “Ontspanmomentjes” (t.w.v. €15)
   Meer dan 80 ontspanmomentjes om door de dag heen snel meer rust te ervaren
  • E-book – “De Ultieme Meditatie Gids” (t.w.v. €20)
   Leer stap-voor-stap mediteren én volhouden
  • Mini Cursus – “Stress Ontladen” (t.w.v. €20)
   Leer een snelle en gamekkelijke manier om stress te ontladen
  • Inclusief – “15 Effectieve Meditaties” (t.w.v €35)
   Bewezen effectieve meditaties voor meer rust in je hoofd

  Klaar voor de volgende stappen in je herstel?
  Meld je dan aan!

  Reguliere prijs €347. Alleen deze week nog eenmalig:

  € 147

  (totale waarde van dit programma is meer dan €900)

  Je kunt binnen 5 minuten starten

  100% Tevredenheidsgarantie

  De cursisten die dit programma hebben doorlopen vinden het heel waardevol. Daarom bied ik een 100% tevredenheidsgarantie. Kom je ergens niet uit, heb je vragen of loop je vast? Dan sta ik voor je klaar om binnen 24 uur je vragen te beantwoorden. Vind je het uiteindelijk niks? Dan kun je binnen 14 dagen je geld terugkrijgen.

   

  Andere cursussen zijn (veel) duurder, is dit dan een flut programma?

  Heel eerlijk: met prijs kun je geen kwaliteit uitdrukken. Toen ik in mijn burn-out zat heb ik voor duizenden euro’s gespendeerd aan trainingen en programma’s, maar niks hielp me voor lange termijn. Zonde.

  Ik zie ook dat er op dit moment soortgelijke programma’s worden aangeboden voor meer dan €1500. Dit wil ik niet. Dat voelt voor mij niet goed. Ik wil dat goede hulp toegankelijk is voor iedereen. En dat bied ik je middels dit programma.

  En eerlijk: ik denk dat dit programma in waarde meer dan €900 waard is. Maar jij kunt dus nu starten voor een veel lager bedrag. 🙂

  Ook jij kunt weer herstellen!

   

  Ga aan de slag met iemand die dit hele proces snapt en je zult versteld staan van de resultaten die je boekt.

   

  In dit programma leer ik je hoe je dat stap-voor-stap kunt doen.

  Hier is mijn belofte aan jou…

  Ik heb inmiddels meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van het herstellen van stress en angstklachten. Doordat ik zelf ook door een herstelproces heen ben gegaan weet ik uit ervaring wat werk en niet werkt. Dit zie ik ook terug bij de deelnemers.

  Ik ben ervan overtuigd dat iemand die ervaringsdeskundige is jou veel beter kan helpen, omdat die persoon snapt dat er veel meer bij komt kijken dan alleen wat ontspanningsoefeningen

  Ik heb mijn uiterste best heb gedaan om het programma zo in te richten dat jij ook de resultaten gaat behalen. Tot dusverre heeft elke deelnemer vernieuwende inzichten opgedaan en een (flinke) vermindering van klachten (reviews kun je hier lezen), dus ik geloof er sterk in dat jij ook vooruitgang kunt boeken met dit programma.

  Het is belangrijk om te leren herkennen wat er onder het gevoel van stress ligt. Dit gevoel kan zwaar aanvoelen en overweldigend zijn, waardoor de angst ontstaat dat het niet zal verdwijnen.

  Door dit gevoel te herkennen en de werkelijke oorzaak aan te pakken, kun je het uiteindelijk ook loslaten. Het is niet de situatie zelf die losgelaten moet worden, maar de oorzaak van het stressgevoel.

  Op deze manier kun je een langetermijnstrategie ontwikkelen. Ook als je al een tijdje bezig bent.

  Werkt dit programma ook voor mij?

  Dit programma heeft al veel mensen geholpen met diverse klachten. De klachten die verholpen en verminderd zijn vallen onder twee categorieën. Misschien zitten jouw klachten hier ook wel tussen? Op alfabetische volgorde:

  Fysieke stress symptomen:
  Ademhalingsproblemen, benauwd, buikpijn, chronische stress, flauwvallen, hartkloppingen, hoofdpijn, inwendig trillen lichaam, niet kunnen eten, oorsuizen, opvliegers, pijn in je middenrif, pijn of druk op de borst, rugpijn, schokjes in hoofd, spierpijn, steken in hoofd, tintelingen, wazig zien, zweten.

  Mentale stress symptomen en Angsten:
  Angst om niet te kunnen slapen, angst voor de angst, angst voor overgeven, angst voor de dood, angst om nooit meer beter te worden, chronische vermoeidheid, depressie, derealisatie, duizeligheid, geheugenverlies, leeg gevoel, mentaal oververmoeid, niet kunnen slapen, onrust in je hoofd, verwardheid, niet lekker in je vel zitten, opgejaagd gevoel.

  Begin met dit programma en ervaar de voordelen…

  • Je ervaart dagelijks meer rust en ontspanning in je lichaam en hoofd
  • Angsten hebben geen vat meer op je leven en verdwijnen
  • Van ‘verstandelijk snappen’ naar voelen wat je kunt doen
  • Je kunt beter omgaan met emoties en gevoelens
  • Je gaat beter slapen en krijgt meer energie
  • Minder lichamelijke spanningsklachten
  • Verlos je zelf van al dat piekeren
  • Herstel voor lange termijn

  Nog meer ervaringen van anderen

  Erik is verlost van zijn piekergedachten

  Het programma heeft een praktische aanpak hoe je het beste kunt omgaan met angst en piekergedachten. Zelf heb ik veel last van gehad van dat malen in mijn hoofd.

  Dankzij Nick en dit programma heb ik geleerd hoe ik hier het beste mee om kan gaan en ervaar ik al een aantal weken veel meer rust.

  Ook is het fijn dat Nick zijn ervaringen deelt hoe het hem gelukt is, want dat geeft net dat beetje extra houvast!

  Erik

  José is veel relaxter dan voorheen

  Ik zit inmiddels in week 6 van dit programma en voel me al veel relaxter dan voorheen. Dit programma is zo fijn omdat Nick niet zegt wat je allemaal ‘moet’ doen. Hij neemt je gewoon mee in het proces hoe het zit en dat geeft zoveel duidelijkheid en overzicht. En dat geeft juist vertrouwen.

  José

  Een uniek online programma ontwikkelt door een ervaringsdeskundige!

  Aangenaam, mijn naam is Nick de Waard.

  Jarenlang heb ik verschillende cursussen, trainingen, therapieën en psychologen gevolgd om zelf te kunnen herstellen. Ook coach ik al enkele jaren mensen met verschillende stressklachten.

  Inmiddels heb ik al meer dan 500 mensen mogen helpen met hun stress- en angstklachten.

  Ik heb dus een rijke ervaring en durf te zeggen wat wel en niet werkt.

  En in dit praktische online programma leer ik je alles wat ik de afgelopen jaren geleerd heb.

  Je hoeft dus geen peperdure trainingen te volgen of tientallen boeken te lezen. Dat heb ik namelijk al voor je gedaan. En ik heb al deze kennis samengevat in dit online programma.

  Dit online programma is dé ideale volgende stap voor je als je graag wilt ontdekken wat je er nodig is om langdurig te kunnen herstellen van je stress- en angstklachten.

  En vergeet niet, dat je 100% tevredenheidsgarantie hebt he!

  Nog even in het kort:

  • 6 Weekse cursus verdeeld over 10 modules
  • Biedt alles wat je nodig hebt om te herstellen van je stressklachten met de bijkomende angsten
  • Stap-voor-stap methode voor langdurig herstel
  • Begeleid door Nick de Waard, ervaringsdeskundige burn-out, stress en angst herstel.
  • 24/7 toegang tot alle modules in de online leeromgeving
  • BONUS 1: E-book – “In 3 Minuten Minder Angst” (t.w.v. €15)
  • BONUS 2: E-book – “Ontspanmomentjes” (t.w.v. €15)
  • BONUS 3: E-book – “De Ultieme Meditatie Gids” (t.w.v. €20)
  • BONUS 4: Mini Cursus – “Stress Ontladen” (t.w.v. €20)
  • BONUS 5: “15 Effectieve Meditaties” (t.w.v €35)
  • 100% Tevredenheidsgarantie (niet goed = geld terug) 

  Voelt het goed om hier mee aan de slag te gaan?
  Meld je dan aan voor slechts:

  Reguliere prijs €347. Alleen deze week eenmalig:


  € 147

  (totale waarde van dit programma is meer dan €900)

  Inclusief 100% tevredenheidsgarantie

  Deze vragen worden vaak gesteld (FAQ):

  FAQ
  Wat als mijn klacht te specifiek is en dit programma te algemeen?

  Alle klachten die voortkomen uit stress hebben dezelfde aanpak nodig. Als jij je herkent in één van de onderstaande klachten, dan past dit programma bij jou:

  Fysieke stress symptomen:
  Ademhalingsproblemen, benauwd, buikpijn, chronische stress, flauwvallen, hartkloppingen, hoofdpijn, inwendig trillen lichaam, niet kunnen eten, oorsuizen, opvliegers, pijn in je middenrif, pijn of druk op de borst, rugpijn, schokjes in hoofd, spierpijn, steken in hoofd, tintelingen, wazig zien, zweten.

  Mentale stress symptomen en Angsten:
  Angst om niet te kunnen slapen, angst voor de angst, angst voor overgeven, angst voor de dood, angst om nooit meer beter te worden, chronische vermoeidheid, depressie, derealisatie, duizeligheid, geheugenverlies, leeg gevoel, mentaal oververmoeid, niet kunnen slapen, onrust in je hoofd, verwardheid, niet lekker in je vel zitten, opgejaagd gevoel.

  Waar het programma niet goed voor werkt: psychoses

  Ik heb geen last van stress, werkt dit programma voor mij?

  Weet je zeker dat je geen stress hebt? Wist je dat 88% van de Nederlanders stress ervaart?

  De kans is heel groot dat je wél stress ervaart, maar het niet herkent omdat je het als ‘normaal’ ziet. 

  Stress is niet normaal en is letterlijk een “langzame sloper”. Check gerust mijn lijst aan stress-symptomen en ontdek of je écht geen stress ervaart. Ik denk het namelijk van wel.

  Ik heb geen last van angst, werkt dit programma voor mij?

  Herken jij je in één van de volgende punten?
  – Onzekerheid
  – Controle willen houden
  – Piekeren
  – Twijfelen
  – Geen vertrouwen hebben
  – Je zorgen maken
  – Continu jezelf checken
  – Vermijden

  Dan heb je last van angst. Ja, echt waar: dit zijn vormen van angst. Al deze vormen van angst blokkeren je om te herstellen.

  In het programma ga je duidelijk krijgen waarom dit het geval is, en wat je moet doen om wél te kunnen herstellen.

  Worden mijn klachten erger als ik meedoe?

  Nee! Het is juist de verwarring in ons hoofd dat ervoor zorgt dat je klachten erger worden. De komende weken ga jij middels dit programma duidelijkheid krijgen en gaan veel puzzelstukjes op z’n plek vallen. Dit zorgt juist voor rust.

  Moet ik heel erg terug in mijn verleden om te kunnen herstellen?

  Nee, dat hoeft niet. We maken allemaal heftige situaties mee waar we erg van kunnen schrikken en nemen daar een groot van mee in ons huidige leven. Maar uiteindelijk gaat het er altijd om hoe we NU omgaan met de klachten. Het leven is altijd NU en niet in het verleden. In dit programma ga je leren hoe je daar in je huidige situatie zo goed mogelijk mee om kunt gaan zodat je er geen last meer van hebt. Je hoeft niet te graven in je verleden.

  Hoe word ik ondersteund tijdens dit programma?

  Je kunt tijdens het 6-weken programma mij mailen. Zie het als een coach op afstand. Ik laat je niet aan je lot over. Je kunt op me bouwen. Dit is vrij uniek, zeker gezien de prijs. 

  Ik heb alles al geprobeerd, gaat dit wel helpen?

  Weet je zeker dat je álles geprobeerd hebt? Want de kans is namelijk veel groter dat je tot nu toe alleen hulp hebt gehad van mensen die zelf nooit hebben geworsteld met angst en veel stressklachten.

  Logisch dan toch, dat je dan niet verder komt? Herstellen van angst en stress gaat namelijk om ervaring, niet om wat we leren uit een boek.

  Maar wat denk jij: is de kans groter dat je stappen gaat zetten in je herstel als je leert van iemand die zelf al z’n klachten heeft overwonnen?

  Die kans is in ieder geval een stuk groter.

  Kijk, als we niks doen komen we sowieso niet verder. Dus de enige manier om erachter te komen of dit wel gaat helpen, is door het te doen.

  Dit programma is alleen wel geschikt voor de mensen die zichzelf ook de tijd geven en gunnen om te werken aan hun herstel en alle theorie ook in de praktijk te brengen.

  Snelle tips om binnen twee weken van je klachten af te zijn, dat werkt niet. Maar een uitgebreid programma gemaakt door een ervaringsdeskundige klinkt al veel beter om mee aan de slag te gaan.

  Dus: gun jij jezelf de tijd of ben jij iemand die opzoek is naar snelle tips and tricks? Of ben jij iemand die zichzelf de tijd geeft om te leren van een ervaringsdeskundige en de theorie ook toe te passen in de praktijk?

  Ik krijg al hulp van een psycholoog of therapeut, kan ik alsnog meedoen?

  Ja! Wist je dat veel deelnemers van dit programma al bij een psycholoog lopen? Alleen dat ze het gevoel hebben daar niet verder te komen? Vooral omdat ze zich niet helemaal 100% begrepen voelen. Dit programma wordt vaak gezien als de perfecte aanvulling op reguliere hulp, omdat dit programma een stuk dieper gaat. 

  Ik slik medicatie, kan ik meedoen?

  Ja, dat kan! Medicatie is namelijk een pleister op de wond en slechts een tijdelijke oplossing. Door aan de slag te gaan met de oorzaak van je klachten, heb je uiteindelijk de medicatie niet meer nodig.

  Wel adviseer ik je om het advies van je huisarts op te volgen wat betreft de medicatie!

  Wanneer en hoe kan ik starten?

  Na aanschaf van dit programma krijg je binnen 5 minuten automatisch inloggegevens in je mail waarmee je van start kunt gaan.

  Wat onderscheid dit programma van anderen?

  Veel mensen zoeken naar snelle oplossingen die hun klachten direct verlichten, maar deze klachten keren vaak terug. Ik kijk verder. Ik leer je hoe je lichaam en brein werken en begeleid je stap voor stap met oefeningen die inzicht geven in je persoonlijke situatie. Je ontdekt de onderliggende oorzaken van je klachten en leert vaardigheden die je helpen om deze klachten langdurig te verminderen.

  Ik ben ervaringsdeskundige dus weet wat er voor nodig is om te herstellen.

   

   

   

  Kan ik dit programma ook volgen als ik niet zo handig ben met online?

  Ja, het is supersimpel. Wel een grappig feitje trouwens van een deelnemer: Joke omschreef zichzelf als de “grootste digibeet ter wereld”, maar ook haar is het gelukt om dit goed te volgen.

  Hoeveel tijd zal het in beslag nemen?

  Ongeveer een kwartier per dag

  Er zijn 10 modules en extra bonus materiaal die je kunt volgen. Een aantal van deze oefeningen nemen tijd in beslag. Verandering heeft namelijk tijd nodig. Helaas bestaat er geen ‘simpel trucje’ die je van al je klachten gaat af helpen.

  Je bent niet verplicht om dagelijks in te loggen, ook niet wekelijks. Het allerbelangrijkste is namelijk dat je de kennis en inzichten vanuit het programma gaat toepassen in je dagelijks leven. Dit is waar de grootste vooruitgang wordt geboekt, niet door de hoeveelheid tijd die je inlogt.

  Als jij bereidt bent om in jezelf te investeren, is de kans groter dat jij je doelen gaat behalen. En als je er nog niet klaar voor bent, is dat natuurlijk helemaal oké. Uiteindelijk ben jij degene die verandering teweeg kan brengen.

  Ik vind het toch te duur

  We vinden iets te duur op het moment dat we nog niet overtuigd zijn dat het ons kan helpen. Als ik jou een magische pil kan geven die 147 euro kost en je van al je klachten af helpt, vind je dat dat alsnog duur? Waarschijnlijk zou je het direct aanschaffen. Als je dus nog twijfels hebt, stuur me dan gewoon even een mailtje op info@nickdewaard.nl en deel je twijfels. Ik help je graag verder in het maken van een juiste keuze.

  Ik blijft twijfelen

  Motivatie moet echt uit jezelf komen, dat kan ik niet voor je doen. Het is normaal om te twijfelen door angst voor het onbekende.

  Veel deelnemers hebben eerder hulp gehad, wat tot twijfel kan leiden over de effectiviteit van nieuwe programma’s. Vorige hulp heeft misschien niet het gewenste resultaat opgeleverd.

  Soms moet je gewoon de sprong wagen. Laat je niet tegenhouden door je twijfels. Alleen jij kunt beslissen om te beginnen.

  Lees op mijn website de ervaringen van eerdere deelnemers om je te helpen bij je keuze.

  Het ‘Stress & Angst Vrij Programma’:

  Al meer dan 400 deelnemers!

  Bijna klaar. Vul onderstaande gegevens in en ontvang direct het e-book!

  Gelukt! Je wordt nu doorgestuurd.