Stress & Angst Vrij Programma reviews

Met toestemming van een aantal van mijn cliënten heb ik de ervaringen van hun uit mogen werken en deze online gezet. Op deze manier hoop ik dat jij als lezer beseft dat je niet de enige bent en dat er absoluut een uitweg is.

Door privacy redenen heb ik de foto’s en namen van sommigen deelnemers weggelaten.

LET OP: Wat ik je alvast wil meegeven: dit zijn verhalen van anderen mensen. Ieder heeft een unieke situatie. Als jij gestrest wordt van een bericht dat je hier leest: wees je er dan bewust van dat dit NIET jouw situatie, maar van iemand anders is. Het komt goed. 🙂

paniekaanval ervaringen

Laatste review geplaatst op:
3 dagen geleden

Het Stress & Angst Vrij Programma gaf Hilde (46 jaar) weer rust in haar hoofd:

“Ik heb onlangs het Online Stress & Angst Vrij Programma gevolgd en ik moet zeggen dat ik aangenaam verrast ben door de resultaten. Als iemand die regelmatig last heeft van stress en angst, was ik op zoek naar praktische manieren om hiermee om te gaan en wat rust in mijn hoofd te vinden. Dit programma heeft me zeker geholpen.

De handige oefeningen die in het programma worden aangeboden, zijn goed gestructureerd en gemakkelijk te volgen. Ik waardeer de eenvoud ervan, omdat het me in staat stelde om de technieken gemakkelijk in mijn dagelijkse routine op te nemen. De oefeningen waren niet overdreven ingewikkeld, maar eerder gericht op het aanpakken van de kern van mijn stress en angst.

Het voelde niet als een oppervlakkige benadering van stressbeheersing, maar eerder als een kans om dieper te graven en de onderliggende oorzaken van mijn stress te begrijpen. Deze inzichten hebben me geholpen om mijn reacties op stressvolle situaties te veranderen waardoor ik weer de rust in mijn hoofd terug heb.

Het programma gaf Joey (31 jaar) de juiste handvaten om zijn angst te overwinnen:

“Angst was mijn constante metgezel, en het beperkte elk aspect van mijn leven. Zelfs de simpelste taken voelden als onoverkomelijke bergen, en sociale interacties brachten een verstikkende nervositeit met zich mee. Op een keerpunt ontdekte ik het “Stress & Angst Vrij” programma online. Met de opdrachten en tools kreeg ik langzamerhand mijn vertrouwen terug.

Na 4 weken merkte ik zelfs een subtiele maar krachtige verandering in mezelf op. De druk op mijn borst verminderde, en ik leerde mijn angstige gedachten te benaderen zonder overweldigd te raken. Sociale situaties werden minder beangstigend, en ik kon weer met anderen verbinden. Het programma gaf me de tools om mijn angst te overwinnen en mijn leven terug te eisen. Bedankt Nick!”

Marjan (57 jaar) is dankzij het programma een stuk rustiger en minder gehaast:

“Tsja…. Waar te beginnen? Haha. Mijn leven leek een voortdurende storm van onrust, waarbij mijn gedachten als bladeren in de wind alle kanten opwaaiden. Ik kon nooit echt ontspannen, zelfs niet in de meest rustige momenten.

Na contact met Nick besloot ik om te starten met het Stress & Angst Vrij Programma en dat was een goede keuze geweest. Ik leerde heel veel in een korte tijd. Hoe Nick naar genezing kijkt is gewoon bijzonder en uniek. Je merkt echt dat hij het zelf heeft meegemaakt.

Dit zie je ook terug in de oefeningen. Dankzij dit programma kan ik namelijk weer rusten. Gewoon niks doen. En ik merk dat daardoor spierspanningen in m’n lichaam afnemen, maar ook de hoofdpijn en duizeligheid. Heel fijn programma. Aanradertje!”

Ferran (22 jaar) heeft geen last meer van hoofdpijn en duizeligheid:

“Man, ik zweer het je, mijn dagen waren één grote mistige achtbaan van hoofdpijn en duizeligheid. Elke stap voelde als een poging om te balanceren op een wiebelige koord. Toen ik Nick sprak via de mail zei hij dat het Stress & Angst Vrij Programma goed voor me was.

Ik was sceptisch, zoals wie denk ik dat ik ben om iets online te proberen, maar Nick zei dat het me echt zou helpen. Ik dacht echt dat ze zouden eindigen als mijn zoveelste mislukte poging om van deze klachten af te komen.

Maar had ik het even mis. Na een paar weken merkte ik een soort subtiele verschuiving. Het was alsof iemand langzaam de volumeknop van mijn hoofdpijn en duizeligheid naar beneden draaide. Ik begon die momenten van helderheid te waarderen, waarin ik niet langer de grip op mijn eigen lichaam verloor. Dat online programma heeft me serieus geholpen om die chaos in mijn kop aan te pakken. 

Heerlijk ik ga het programma nog vaker doornemen.”

Joska (52 jaar) gaat de oefeningen uit het programma de rest van haar leven blijven doen:

“Kijk, dit is dus wat je verwacht van een online programma. Compleet, handig, praktisch en makkelijk toepasbaar.

Ik was opzoek naar oefeningen, inzichten en tools om mijn spanningen en stress te verminderen. Maar dit programma zit er vol mee. Hoe Nick naar bepaalde situaties kijkt geeft zoveel duidelijk en rust. Heel fijn. De oefeningen werken direct en geven veel inzicht in je situatie. Ik ga ze de rest van mijn leven blijven doen denk ik haha!”

Anneke (39 jaar) weet nu wat ze moet doen om zo min mogelijk stress en angst te ervaren:

“Och, ik herinner me nog goed hoe ik elke dag gebukt ging onder de last van stress die als een loden gewicht op mijn schouders rustte. Mijn hoofd tolde van de constante gedachtenstroom met veel angsten. 

Ik zocht naar hulp en handvaten om dit stop te zetten. Het leek me zo fijn om gewoon even een dag geen zorgen en angsten te voelen. En gelukkig heeft dit programma mij geholpen.

Doe oefeningen zijn makkelijk, praktisch en handig. Ben zelf niet zo’n computer-mens maar het is super gemakkelijk om te volgen. Dus ja, helemaal top. Ik voel me weer blij!!”

Dick (61 jaar) wordt niet meer met onrust wakker:

“Ik was er zo klaar mee dat ik al maandenlang elke ochtend wakker werd met onrust en angst. Dit bleef voor een paar uur en zakte daarna weer was. Was super vervelend.

Ik mailde Nick en hij raadde het stress en angst programma aan. Dit programma ging ik volgen op de computer en dat ging eigenlijk hartstikke top. De opdrachten zijn super en makkelijker toepasbaar. Nick heeft een mooie kijk op herstel en angst en kon me goed helpen. Door meer rust te nemen en meer naar mezelf te luisteren en inzicht te krijgen in mijn patronen ging het steeds beter. Nu word ik al paar weken niet meer onrustig wakker. Top cursus!”

 

Andere ervaringen:

Met toestemming van de cliënten mag ik de foto’s gebruiken.

In dit programma heb ik meer geleerd dan 7 jaar bij de psycholoog. In eerste instantie was ik een beetje sceptisch, want had geen ervaringen met online programma’s. Maar deze cursus is super waardevol en totaal geen grote investering. Het is elke euro waard! Thnx Nick!

Froukje

“Nick is een bijzonder wijs persoon. Zijn kennis en aanpak is iets unieks. Je merkt dat hij zelf ook veel heeft meegemaakt een daarvan is hersteld. Ik leer graag van hem, want het is allemaal zoveel praktischer en gemakkelijker..

– Freya

“Je hebt tegenwoordig veel coaches die je een hoop kunnen vertellen. Heb er zelf al veel meegemaakt. Maar de kennis van Nick is een stuk meer ’to the point’. Geen zweverig gedoe, concrete actie. Ik vond het programma heel fijn. Heb veel geleerd. Dankjewel Nick.”

– Kees

mooi bericht van jacqueline

“Goeie info, duidelijke taal en praktisch toepasbaar. Een goed programma voor mensen die uit stresscirkels willen stappen en willen leren omgaan met druk en angsten (van buitenaf). Kan het aanraden 10/10!

– Tim

“Ik ben Nick heel erg dankbaar voor de begeleiding in mijn burn-out proces. De aanpak is heel prettig zonder teveel poespas. Hij komt snel tot de kern van het probleem en durft de juiste vragen te stellen.

Mijn proces voelt voor mij heel logisch en ik heb volledig kunnen accepteren dat het zo is. De spanning is er van af en daar schiet in vooruit in mijn herstel.

Ik kan langzaam weer een beetje genieten van alles. Top!”

– Danny

mooi bericht van jacqueline
mooi bericht van jacqueline
mooi bericht van jacqueline
mooi bericht van jacqueline
mooi bericht van jacqueline

Ik kan weer LEVEN. Dit programma heeft me bizar veel inzicht gegeven in mezelf en mijn manier van hoe ik met de angst omga. Dit programma was voor mij het kantelpunt. Ik ben blij dat ik gestart ben. Geen last meer van angst en intrusies enzo. Echt zo blij!

Greetje

mooi bericht van jacqueline
mooi bericht van jacqueline
mooi bericht van jacqueline
mooi bericht van jacqueline
mooi bericht van jacqueline
mooi bericht van jacqueline

Ik heb dit programma gevolgd omdat ik vanuit de stress op mijn werk veel stressklachten ervaarde en daar angstig van werd. Middels dit programma heb ik ontdekt hoe ik deze klachten kan verminderen en geen last meer heb van angst. Beste investering uit m’n leven.

Kees-Jan

“Ik begon met het Stress & Angst vrij cursus van Nick. Daar heb ik geen moment spijt van. Nick is iemand die snapt waar hij het over heeft. Zoals hij zelf zegt: “cut the bullshit”. Zijn kennis is to the point en makkelijk toepasbaar. Hij geeft je het vertrouwen dat je het kunt en helpt je om door je situatie heen te komen. Blij dat ik Nick ben tegengekomen.

– Joukje

mooi bericht van jacqueline
mooi bericht van jacqueline
mooi bericht van jacqueline

“Het Stress en angst vrij programma heeft me meer inzicht gegeven in mijn patronen, angsten en stressfactoren. Iets waar ik al lange tijd naar zocht maar nu toch echt op mijn pad kwam als een oplossing. Heel fijn en makkelijk te volgen programma.

– Kim

mooi bericht van jacqueline
mooi bericht van jacqueline
mooi bericht van jacqueline
mooi bericht van jacqueline
mooi bericht van jacqueline

“Ben heel blij met het programma Nick. Ik vond vooral die module over angstige gedachten erg prettig om mee te werken. Gebruik nogsteeds elke dag die oefening.

– Stacey

mooi bericht van jacqueline
mooi bericht van jacqueline

José is veel relaxter dan voorheen

Ik zit inmiddels in week 5 van dit programma en voel me al veel relaxter dan voorheen. Dit programma is zo fijn omdat Nick niet zegt wat je allemaal ‘moet’ doen. Hij neemt je gewoon mee in het proces hoe het zit en dat geeft zoveel duidelijkheid en overzicht. En dat geeft juist vertrouwen.

José

mooi bericht van jacqueline
mooi bericht van jacqueline
mooi bericht van jacqueline

Ook aan de slag?

Ik ben erg dankbaar voor de mooie woorden van de bovenstaande deelnemers. Je kunt altijd weer nieuwe stappen maken in je herstelproces en soms valt alles samen in één online programma.

Voor de bovenstaande mensen was dit het geval, misschien bij jou ook wel? Start met het Stress & Angst Vrij Programma en je ontdekt het vanzelf.

Leuk om kennis te maken!
Ik ben Nick de Waard, eigenaar van Nickdewaard.nl.

Ik help mensen met stress-, paniek- en burn-outklachten middels de Gouden Driehoek Methode.

Zelf heb ik jarenlang in een burn-out gezeten en last van angstklachten gehad. Gelukkig heb ik dankzij jarenlang veel zelfstudie, leren en vallen en opstaan kunnen herstellen. Alles wat ik geleerd heb, en nog leer, pas ik nu allemaal toe in mijn coaching en Stress & Angst Vrij Programma.

- Nick de Waard
Angst, stress en burn-out specialist en gediplomeerd Meditatieleraar

Bijna klaar. Vul onderstaande gegevens in en ontvang direct het e-book!

Gelukt! Je wordt nu doorgestuurd.